Farklı mekanlar, tatlar
Antep'in has yemekleri 100 yıllık tarihi binasının her katında ayrı bir konseptle misafirlerini ağırlayan Cambaz, şimdi de giriş katında hizmete soktuğu "Emir Et Lokantası" Gaziantep mutfağının ürünlerini sunuyor. Masaya oturur oturmaz önünüze konan tereyağı, Gaziantep'te hafifliği nedeniyle "tok karnına bile dokuz topak yenildiği" söylenen Malhıtalı Köfte, Kırma Zeytin Piyazı, anavatanı Hindistan ve Nepal olan bir tahıldan (Maş) yapılan ve Gaziantep'te kadınların hamam günlerinde ve saç ekmeği yaptıkları günlerde özel olarak hazırladıkları Maş Piyazı, Analıkızlı, Gaziantep Yuvalaması mönüde yer alan yemeklerden birkaçı. İstiklal Cad. İmam Adnan Sok. No: 25 - Beyoğlu/İstanbul Tel: (0 212) 244 75 92
|