Cevizli ve piliçli
Piliç, soğan, ceviz, kereviz, mayonez ve ekşi kremayı karıştırın. Beyaz ekmeklerin 10 diliminin üzerine piliçli karışımın yarısını paylaştırıp, üzerlerini esmer ekmek ile kapatın. Üzerlerine kalan piliçli karışımı koyup, kullanmadığınız 10 dilim beyaz ekmek ile üzerlerini kapatın. Ekmeklerin kenar kısımlarını keserek çıkartıp, çaprazlamasına keserek her sandviçten 2'şer adet üçgen sandviç elde edin. Oda sıcaklığında servis yapın.
MALZEMELER (40 adet) * 500 gram piliç (haşlanmış, doğranmış) * 4 adet taze soğan (ince doğranmış) * 50 gram ceviz (ince doğranmış) * 225 gram kereviz sapı (ince doğranmış) * 150 gram mayonez * 80 gram ekşi krema * 20 dilim beyaz ekmek * 10 dilim esmer ekmek
|