|
|
|
|
|
|
Karaf'ta balık keyfi hayal değil
Önceki gün 'Gastronomi' dergisi tarafından "Türkiye'nin En İyi Mönüsü" ödülünü alan G by Karaf, Boğaz manzarasında her ülkede yenilebilecek deniz ürünleri sunuyor konuklarına... Üstelik seçkin şaraplar ve mekâna özel tatlılarla birlikte....
Boğaz'a nazır, ışık seliyle kaplı bir mekânda balık keyfi yapmak... Üstelik balığı kendi keyfine göre yiyebilmek; buğulama, tavada, ızgarada, ekmek içinde hatta testide... Seçkin şarap mönüsüyle de bu keyfi sürdürmek... Güzel bir hayali andıran bu keyfi, G by Karaf gerçeğe dönüştürüyor. Klasik balıkçı restoranlarından farklı bir atmosferde ve değişik tatlarla hizmet veren bu seçkin mekân, balığı ve deniz ürünlerini kılçığından ciğerine kullanıyor. Bu yüzden de klasik olmaya aday pek çok lezzet yaratılıyor. Zaten önceki gün de 'Gastronomi' dergisi "Türkiye'nin En İyi Mönüsü' ödülünü verdi mekâna...
HER DENİZ ÜRÜNÜ VAR 10 yıllık bir deneyimin ürünü olan mekânın yaratıcısı Gül Demirer de "Her ülkede yenilebilen deniz ürünlerini bulabileceğiniz bir restoran burası" diyor. Denizin sunduğu lezzetlerin sınırsızlığına inanan Demirer, G by Karaf'ın mönüsünü bu keşfin heyecanıyla da kendisi oluşturuyor. Yemeğe ayrı bir ilgisi olduğunu keşfettiğini belirten Demirer, şunları söylüyor: "Bu işe girdikten sonra böyle bir yeteneğim olduğunu fark ettim. Mönüyü bütünüyle ben hazırladım. Mutfağa girip yemekleri yaptığım bile oluyor." 100 kişilik restoran, haftanın 7 günü 12.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor.
İŞ YEMEĞİNE ÖZEL MÖNÜ Bar ve restoran olmak üzere ikiye ayrılmış olmasına rağmen tek bir mekân havasında olan G by Karaf, gerek iş yemekleri gerekse özel geceler için de uygun mönüler hazırlıyor. Restoranda bir bayan DJ de eski Latin caz ve tango tarzında müzikler çalıyor. G by Karaf, hazırlanmasından sunumuna farklı bakış açısını ve denizin doğal tadını yansıttığı yemekleriyle Kuruçeşme'de, Reina'nın üst katında hizmet veriyor. Tel: (0212) 327 07 07 / 09
|
|
|
|
|
|
|
|
|