|
|
|
|
Elma soslu hindi bonfile dilimleri (2 kişilik)
Hazırlanışı Hindi bonfile dilimlerini dövüp una bulayın. Teflon tavada çok az yağla her iki tarafı pişene kadar 3-5 dakika pişirin. Servis yapacağınız tabağa düzgün olarak yerleştirin. Aynı tavaya yarım su bardağı elma suyu ilave ederek, 5 dakika daha pişirin. İçine tereyağı, tuz ve karabiber ekleyerek kaynatın. Bu karışımı hazır olan etlerin üzerine dökün. Hazırladığınız hindi bonfilenin yanına garnitür olarak fırınlanmış sebze servisi yapabilirsiniz. Bu yiyeceğin bir porsiyonunun enerji miktarı 560 kaloridir.
Malzemeler * 2 adet orta boy hindi bonfile * Yarım su bardağı taze sıkılmış elma suyu * 2 yemek kaşığı tereyağı * 4 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz * Yarım su bardağı un * Az miktarda tuz ve karabiber * İnce dilimlenmiş kabuklu bir küçük boy patates
|
|
|
|
|
|
|
|
|