kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 
Gülünecek ne var?

Kanal kanal geziyorum. Karşımda Meclis TV. Milletvekillerinden biri dizüstü bilgisayarı ile, lap top'la çıkmış kürsüye. Meclis'in bir bölümü, hemen makaraya alıyor arkadaşlarını. Meclis sıralarından kahkahalar yükseliyor.

Ne var bunda gülünecek, dalga geçilecek? Ha not defteri, ha lap top. İkisi de aynı işlevi görüyor. Milletvekili çağa ayak uydurmuş. Ne var bunda alay edilecek?

Günümüzün en önemli, en modern, en gözde iletişim aracı ile dalga geçen milletvekillerinden çağı yakalamalarını nasıl beklersiniz?

KIZINI DÖVME, SEV: "Böyle mi Olacaktı?"da Deniz mankenliğe merak sardı. Babası, kızına demediğini bırakmadı. Deniz'in babaannesi de oğlundan yana. "İyi yapıyor oğlan" diyordu. "Kızını dövmeyen dizini döver!"

Dede isyan ediyordu bu sözlere: "Dizini dövmeyeceksin, kızını seveceksin, ona iyiyi kötüyü öğreteceksin" diye haykırıyordu.

Hay ağzına sağlık dede. Her baba senin gibi düşünse, hiçbir kız evden kaçıp uçurum kenarlarında dolaşmaz.

BİZ VE ONLAR: "Kobra Takibi"... Haydutlar bir yolcu otobüsünü kaçırmışlar. Silahı şoförün başına dayıyorlar, kırmızı ışıktan geçmesini istiyorlar. Bir anda etraf toz duman. Otobüse çarpan çarpana.

Bizde asla böyle bir şey olmazdı! Zira; Türk sürücü, kırmızı ışıkta bile her an karşısına bir aracın çıkacağının bilincindedir.

Asla paniklemezdi, otobüsün yanından yağ gibi süzülüp, geçerdi!



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır