kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Londra hatırası

Basketbol cahili London Towers karşısında tam bir şov yapan turuncu-yeşilliler, güle oynaya rakiplerine 18 fark attılar ve yılbaşı hindisini yedirdiler
Efes Pilsen'in kötü gidişi Euroleague'de zirve ve Final Four beklentilerimizi Ülker'e yoğunlaştırdı. Başkanı, menajeri, koçundan onu buralara kadar izleyen seyircisiyle Ülker, Avrupa markası olmaya çok yaklaşmış. Ahenkli, oturmuş dengeli bir takım havası yakalamış. Basketbol için gerekenleri A'dan Z'ye kadar özenli ve ciddi olarak yapacaksın, sonra toptan seni sevmesini bekleyeceksin. Oyunun kuralı bu. Ve de Ülker bunu çok güzel yapıyor, maçları oynamadan önce çalışması, ciddiyeti, konuya asılma hırsıyla kazanıyor. "Atını sağlam kazığa bağlayıp Allah'a öyle emanet ediyorlar".

İlk periyotta iş bitti
Londra'ya iner inmez havaalanı-otel arası otobüste Towers'ın son maçını videodan izlemekle başlayan zihinsel yoğunlaşma sahaya mükemmel yansıdı. Bir sürpriz gerginliğiyle başladı aktif dinlenme maçına Ülker.

Çok ciddiye alınmış bir savunmayla Lollis ve Eley ikilisinin pota dibi hakimiyeti, 22-14 ile ilk periyodu Ülker'e getirdi. 2.periyotta rakibe sadece 6 sayı yaptırarak farkı ikiye katladılar: 40-20. 3.periyotta sazı eline alan Goljoviç ile iş tamamen bitirildi.



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır