kapat
14.12.2001
 SON DAKİKA
 EDİTÖR
 YAZARLAR
 HABER İNDEKS
banner
 EKONOMİ
 FİNANS
 MARKET
 RAMAZAN
 TÜRKİYE
 DÜNYA
 POLİTİKA
 SPOR
 GALOP
 MAGAZİN
 SAĞLIK
 KAMPÜS
 İSTANBUL
 NET YORUM
 HYDEPARK
 ANKETLER
 ŞAMDAN
 GOOOOL
 DİYET
 TATLILAR
 SAMANYOLU
 CİNSELLİK
 TELE ŞAMDAN
 WEEKEND
 MELODİ
 ASTROLOJİ
 SARI SAYFA
 CANLI
 METEO
 TRAFİK
 ŞANS&OYUN
 ACİL TEL
 KÜNYE
 WEB REKLAM
 ARŞİV
 

Hakan oynamalı

"Hakan'a Dünya Kupası'nda ihtiyacımız var. Bu yüzden ya Inter'de ya da başka bir takımda mutlaka forma giymeli."

Hakan'a özel proje!
Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, SABAH'a önemli açıklamalarda bulundu. İşte Hakan Şükür'den Fatih'e, hakemlerden naklen yayınlara kadar Ulusoy'un görüşleri: "Hakan Şükür milli takımımız için çok önemli bir futbolcu. Bu nedenle ya Inter de, ya da başka bir takıma transfer olup, oynaması şart. Hakan ile telefonda görüştüm. Onun da sıcak baktığı bir projemiz var. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelecek ve bu işi çözeceğiz.

Fatih için anlaşsınlar
Fatih Akyel de milli oyuncumuz ama 37. maddeye göre G.Saray'ın izni olmadan F.Bahçe'de oynayamaz. Bu yüzden iki kulübümüzün anlaşmasını bekliyoruz. Dünya Kupası'nın naklen yayını için TRT'ye maddi destek vermemiz mümkün değil. Ama rakamların beş milyon ya da daha aşağı ineceğini sanıyorum. 47 yıldır hep başka ülkelerin takımlarını izleyen Türkiye'nin artık kendi takımını izlemesi lazım.

Yıldırım ile aramız iyi
Hakemlerimizin üstünde baskı oluşturmak istiyorlar. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendi kulübünün menfaatlerini korumaya çalışıyor. Zaten konuşmayan yönetici de yok. Ancak Aziz Bey ile aramızda sorun bulunmuyor. Bu lig bu hakemlerle bitecek. Hakemlerimiz için de lobi çalışması yapıyoruz. Orhan Erdemir, Ali Aydın ve Erol Ersoy Dünya Kupası'nda düdük çalmalı. Primi ise henüz belirlemedik. Katkı bekliyoruz."

TAYFUN BAYINDIR



<< Geri dön Yazıcıya yolla Favorilere Ekle Ana Sayfa Yap
banner

Copyright © 2001, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır