kapat

11.12.1999
Anasayfa
Son Dakika
Haber İndeksi
Yazarlar
Günün İçinden
Politika
Ekonomi
Dünyadan
Spor
S u p e r o n l i n e
Magazin
Bilisim99
Sabah İnternet
L E I T Z
Sofra
Bizim City
Sizinkiler
Para Durumu
Hava Durumu
Bayan Sabah
İstanbul
İşte İnsan
Astroloji
Reklam
Sarı Sayfalar
Arşiv
Hazırlayanlar
Sabah Künye
E-Posta

Z D N e t  Türkiye
A T V
M i c r o s o f t
Win-Turkce US-Ascii
© Copyright 1999
MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Türkiye aday
Reuters, Türkiye'nin adaylığını "Flaş... Flaş... Türkiye AB'ye aday ülke" spotuyla duyurdu. Dünya basının tümü Türkiye'ye "Hoşgeldin" dedi
Krizli gecenin öyküsü
AB üyesi 15 ülkenin devlet ve hükümet başkanları ile dışişleri bakanlarını biraraya getiren, topluluğun en yüksek karar organı olan AB Konseyi toplantısı dün sabah Helsinki'de başladı. Türkiye'nin adaylığının tanınması konusunda mutabakat sağlamak üzere Yunanistan sıkı bir markaja alındı.
Harekat merkezi Dışişleri
Helsinki'deki pazarılkılar ve varılan sonuç Ankara'da heyecanla izlendi. Gelişmeler dakika dakika Dışişleri Bakanı İsmail Cem tarafından Başbakan Ecevit'e iletildi
Kostas Simitis: Biz hedefimize ulaştık
HELSİNKİ'DE Yunansitan, isteklerini nihai sonuç bildirisine koydurmak için sıkı bir pazarlık yaptı.
Saat saat kriz
Türkiye'nin adaylığının AB tarafından kabul edilmesine kadar geçen 24 saat çok çetin müzakerelere sahne oldu. Sonunda AB onayladı ama bu kez de Ankara'dan kriz çıktı
Atina: Hoş geldin demek istiyoruz
Türkiye'nin AB adaylığının görüşüldüğü Helsinki'de 24 saat boyunca yaşananları "heyecanlı dakikalar", sonunun ne olacağı kestirilemeyen gerçek bir korku filmine dönüştü.
Çarpışmaya bir saniye kala kurtulduk
Finlandiya Başbakanı Paavo Lipponen "Türkiye Avrupa Birliği'ne aday ülke kabul edilmiştir..." açıklamasını yaptıktan az sonra yanında bulunan Avrupa Komisyonu Başkanı Romano Prodi'ye seyirttim..
Helsinki yeni bir Lüksemburg olabilir
Fransız delegasyonundan nihai bildiri pazarlıklarına katılan bir yetkili, SABAH'a yaptığı açıklamada "Ankara teklifi kabul ettiğini henüz bildirmedi. Türkiye, Kıbrıs veya Ege sorunu gibi açıkça hiçbir isim geçmiyor. Anlaşılan Ankara, bildiride ele alınış biçimini bağlayıcı nitelikte görüyor" dedi.
Helsinki'de saat saat gelişmeler
Türkiye'nin adaylığının ele alındığı zirve dün heyecanlı anlara tanık oldu. Gazetemiz baskıya girdiğinde temaslar hala sürüyordu. İşte saat saat gelişmeler:
Hayat köprüsü
ÇEÇENİSTAN'IN başkenti Grozni'de yaşanan insanlık dramı, giderek kötüleşiyor.
Copyright © 1999, MERKEZ GAZETE DERGİ BASIM YAYINCILIK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. - Tüm hakları saklıdır