kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Mayıs 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ünlü aktris Jennifer Aniston, Mayer'la bir yılı aşkın süre bir ilişki yaşadı.

Yoksa Jen'in aşkı John eşcinsel mi?

03.05.2009
Jennifer Aniston'la yaşadığı ilişkiyle adını duyuran ünlü rock şarkıcısı John Mayer'ın eşcinsel olduğu söyleniyor. Geçtiğimiz haftalarda yollarını ayıran ünlü çiftin, ilişkilerinin de bu söylentiler nedeniyle bittiği iddia ediliyor..
"Tanıdığım her kadın benimle birlikte olmak istiyor ama bu mümkün değil çünkü ben eşcinselim" diyen ünlü rockçı John Mayer, bu sözleri bir konserinde şov amaçlı söyleyip hayranlarını güldürmüştü. Bu sözleri birçok kişi ciddiye almamış ve Mayer'ın sadece espri yaptığını zannetmişti. Oysa ünlü rockçı'ya yakın kaynaklar, Mayer'ın son aylardaki tavırları nedeniyle bu sözlerin gerçek olabileceğini söylüyor.

Şakaları şüphe çekiyor
Konuyla ilgili In Touch dergisine konuşan Mayer'ın yakınları, "John sürekli homoseksüellik üzerine şakalar yapmaya başladı. Ayrıca erkeklerle olan samimi davranışları da dikkat çekiyor" diyor. Bugüne dek Cameron Diaz, Jessica Simpson ve Jennifer Aniston gibi Hollywood'un en güzel kadınlarıyla ilişki yaşayan Mayer'ın eşcinsel olabileceği söyleniyor.

Aniston onu çok uyardı
Bir yılı aşkın süre Jennifer Aniston'la bir ilişki yaşadıktan sonra beklenmedik bir şekilde geçtiğimiz günlerde ünlü aktrisle yollarını ayıran Mayer, ayrılık sonrasında çevresindeki erkeklerle fazla samimi olmasıyla da dikkat çekti. Aniston'a yakın kaynaklar da, güzel aktrisin ilişki içerisinde John Mayer'ın bazı davranışlarından rahatsız olduğunu ve kimi zaman onu uyardığını belirtiyor.

JENNİFER ANİSTON FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

JOHN MAYER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN
Haberin fotoğrafları