kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
29 Nisan 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Paulo Coelho çağımızın en etkili yazarlarından biri olarak kabul ediliyor. 160'dan fazla ülkede 100 milyonu aşan sayıda kitabı satılan Paulo Coelho, çağımızın kitapları diğer dillere en fazla tercüme edilmiş olan isimlerindendir.

Coelho'nun sözleri Mango tişörtlerinde

28.04.2009
Brezilyalı yazar Paulo Coelho, en tanınmış cümlelerini ünlü İspanyol moda markası Mango'nun bir tişört koleksiyonunda kullanılmak üzere bağışladı..
Ünlü İspanyol moda firması MANGO ile dünyaca ünlü Brezilyalı yazar Paulo Coelho işbirliği yaptı. Coelho, kendisinin en tanınmış cümlelerini markanın yeni bir tişört koleksiyonu için bağışladı. MANGO&Paulo Coelho ismi ile tanıtılan ve altı parçadan oluşan bu küçük koleksiyon, MANGO'nun dünya geneline yayılmış olan mağazalarının büyük çoğunluğunda bulunacak. Fiyatı 15 Euro olarak belirlenen bu tişörtlerden elde edilecek gelir, yazarın ismiyle anılan Instituto Paulo Coelho organizasyonuna bağışlanacak. Yazarın, 1996 yılında kurduğu bu enstitü, ülke çapında 430 yardıma muhtaç çocuğun bakımını üstleniyor.

İlham verici mesajlar
Instituto Paulo Coelho, mali kaynakları yalnızca yazarın telif haklarından elde ettiği gelirleri içeren ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş olup, kaynaklarını Brezilya'da yardıma muhtaç olan çocuklar ve yaşlılar için kullanıyor. Koleksiyonda yer alan modellerin her biri, insani değerleri temel alan ilham verici bir mesajı içeriyor ve bir kitap cildini çağrıştıran özel bir paket içinde sunuluyor. Koleksiyonun satışa sunulması, firmanın en önemli mağazalarında düzenlenen özel bir vitrin çalışmasıyla birlikte gerçekleştirilecek.