kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Müzikten anlamayan 'kasaplar' yok oldu!

İLKER GEZİCİ
12.04.2009
'Hayrola' isimli yeni albümüyle sevenlerinin karşısına daha pozitif çıktığını söyleyen Hande Yener, bazı müzik yapımcılarını kasaba benzetti..
Şarkıcı Hande Yener, son albümü 'Hayrola'nın tanıtımını önceki gün, kayıtların gerçekleştirildiği müzik stüdyosunda yaptı. Yener, "Önceki çalışmalarıma göre bu albüm daha pozitif oldu" diye konuştu. Bir önceki albümünde pembe ve turuncu saçlı imajını 'ironik' olarak tanımlayan ünlü şarkıcı, yeni albümüyle kendi saç rengine döndüğünü belirtti. Şu anda tarz olarak 50'li dönemleri günümüze uyarlamaya çalıştığını belirten Yener, artık daha pozitif ve eğlenceli şarkılar yaptığını ifade etti.

Patronlar öyle istiyordu

Hande Yener, gazetecilerle yaptığı sohbette, elektronik müziği 'Nasıl Delirdim' adlı albümünde keşfettiğini anlattı. Yener, bazı müzik yapımcılarını ise kasaba benzetti: "Bunca zaman bu ülkenin müziğine bildiğiniz üç kasap karar verdi. Aranjörleri tembihlediler. 'Başka bir şey istiyorum' deseniz de yapamazdınız, çünkü patronlar böyle istiyordu. Şimdi o patronlar krizden yok oldu, krizin en iyi yanı da bu oldu!"

Müziğe takığım
"Ben müziğe takığım; şana, şöhrete değil" diyen Hande Yener, sözlerine şöyle devam etti: "Aklımı bu işle bozmuşum. Bu anlamda ufak bir deliyim. Birazcık can damarıma basıldığında havlayabiliyorum ama ısırmıyorum!"

Ben de aşk arsızı oldum
Yeni albümündeki 'Arsız' adlı şarkıya Teoman'la birlikte düet yapan Hande Yener, ünlü şarkıcıyla ilgili düşüncelerini ise şöyle anlattı: "Teoman çok modern ve karakteristik bir ses. Ayrıca kendisinin enerjisini çok seviyorum." Hafif serseri tavırların Teoman'a çok yakıştığını söyleyen Yener, ünlü şarkıcıyı 'aşk arsızı' olarak tanımladı ve sözlerine şöyle devam etti: "Benim de aşk arsızı durumum oldu. Kimin yoktur ki, hepimiz çocuk gibi olmuyor muyuz?"

HANDE YENER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...