kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Nisan 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Bana yorgun değil, bir anne gibi göründüğümü söyleyin!

Henüz estetiğe ihtiyacım yok!

12.04.2009
Birçok yıldız gençleşmek için bıçak altına yatarken, 41 yaşındaki Julia Roberts asla estetik yaptırmayacağını söylüyor: Buna hiç ihtiyacım yok ki!..
Julia Roberts, 1990 yılında çevirdiği 'Pretty Woman' filmiyle tüm dikkatleri üzerine çektiğinden beri yani tam 19 yıldır Hollywood'un en beğenilen ve en çok kazanan yıldızları arasında. 41 yaşındaki güzel oyuncu, Danny Moder ile mutlu bir evlilik sürdürüyor. Üç çocuk annesi olan Roberts, geçen onca yıla rağmen güzelliğini de korumayı başarıyor. Son olarak, Clive Owen ile başrollerini paylaştığı 'Duplicity' adlı filmde rol alan Roberts, In Touch dergisine güzelliğini ve mutluluğunu nelere borçlu olduğunu anlattı:
* Henüz hiçbir estetik müdahaleye başvurmadım. Sanırım DNA'm iyi. Ama asla 'asla' dememek lazım. Çünkü gün gelir tükürdüğünüzü yalamak zorunda kalabilirsiniz! Ama henüz estetik operasyonlara ihtiyacım yok.
* Sete giderden dört yaşındaki ikizlerim Phinnaeus ve Hazel ile 21 aylık oğlum Henry'yi de yanımda götürüyorum. Bu biraz zor oluyor ama aynı derecede de keyifli. Setteki arkadaşlara, "Yarım metreden uzun insanlarla vakit geçirmek çok keyifli" diyorum.
* Henry'nin doğumundan altı ay sonra 'Duplicity'de rol aldım. Dürüst olmak gerekirse, biraz panikledim. Çekimler sırasında karavanımda Henry'yi emzirmeye devam ettim. Ama Clive (Owen) ve yönetmenimiz bana çok destek oldu. Aslına bakarsanız, bebeğiniz olunca, zayıflamak için belinize sardığınız elastik bantlarla evinizde oturmak istiyorsunuz.

AŞIRI ZAYIF BİRİ OLAMADIM
* Hollywood yıldızları zayıflığı takıntı haline getirdiler. Aslında ben de onlar gibi görünüyorum. Ama sanırım bu beni ayakta tutuyor. Aslında bu tuhaf bir durum. İnsanlar ünlendikçe daha çok zayıflıyorlar. Ama aşırı derecede zayıflamak benim başıma hiç gelmedi, hem de ne kadar uğraşmış olursam olayım!
* Yemeyi çok seviyorum. Her zaman da yiyeceklerle aram iyi olmuştur. Spor yapıyorum. Ama hem spor yapmak, hem de tam zamanlı anne olmak çok zor.
* Çocuklarım hayatıma neşe kattı! Üçü de gerçekten çok mutlu çocuklar. Eşim de çok pozitif bir insan.

Roberts yıllar içinde bir tek göğüslerinden estetik ameliyat oldu
1991
Julia Roberts, şöhretle tanıştığı ilk yıllarda küçük göğüsleriyle boy gösteriyordu.

2000
'Erin Brokovich' filminden hemen önce Roberts, göğüslerini estetikle büyüttü.

2001
O yıllarda katıldığı davetler ve ödül törenlerinde sutyen takmaya ihtiyacı yoktu.

2005
İkizlerini doğurduktan sonra Julia Roberts'ın göğüsleri eskiye oranla büyüdü.

2008
Her üç çocuğunu da emziren güzel yıldız, annelikle birlikte güzelleştiğini söylüyor.

JULİA ROBERTS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...