kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Oya Başar Tarık Ünlüoğlu

Sette hepimiz Oya Abla için dua ettik!

26.03.2009
'Medyatik'e katılan Ali Sunal ve Ayçin İnci, söz Oya Başar'ın rahatsızlığından açılınca gözyaşlarını tutamadı. Sunal: Allah Oya Abla'yı bize bağışladı..
atv'nin sevilen dizisi 'Benim Annem Bir Melek'in oyuncuları; Oya Başar, Tarık Ünlüoğlu, Ali Sunal ve Ayçin İnci, Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik'e katıldı. Oya Başar canlı yayında, kanseri nasıl alt ettiğini anlatırken, Ali Sunal ve Ayçin İnci gözyaşlarına engel olamadı. Sunal, "Sette gerçek bir aile gibiyiz. Oya Abla'nın test sonucunu beklediğimiz günleri hatırlıyorum. Biz üzülsek de ona belli etmemeye çalıştığımız günleri hatırlıyorum. Sette hepimiz tek vücut olup Oya Abla için dua ederdik. Çok şükür Allah onu bize bağışladı" dedi.

OYA BAŞAR FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

AYÇİN İNCİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Sabah sete gitmek için altıda uyuyordum
Oya Başar, Yüksel Aytuğ'un "Ciddi bir hastalık geçirdiniz. Bu dizi sanki sizin iyileşme sürecinizi hızlandırdı. Öyle değil mi?" sorusuna, "Dizi beni hayata tutunmak için çok motive etti. Çok güzel bir ortamda çalışıyorum. Halkın da diziyi sevip sahiplenmesi güzel tabii. İşinizde iyi olursanız, başarı kazanırsanız kendinizi daha dirayetli hissediyorsunuz. Sabah sete gitmek için, kemoterapiden çıkıp 6'da yatıyordum" diye yanıt verdi.

Erkekler uzun vadede aptal kadını seçer!
Başar canlandırdığı kaynana Neriman karakteri hakkında ise şunları söyledi: Neriman enteresan bir kadın. Oğullarına karşı hastalıklı bir sevgisi var. Evi onun krallığı ve kendini o evin kraliçesi ilan etmiş. Pratik zekası inanılmaz. Oya Başar, "Erkekler zeki kadınları mı yoksa aptalları mı tercih eder?" sorusuna da "Erkekler zeki kadınlardan hoşlanırlar ama uzun vadede birlikte olmak için aptal kadınları seçerler. Zeki kadını idare edemezsiniz" diye yanıt verdi.

Cahit Asla kılıbık değil hoop dediği yerler var
Ünlüoğlu dizide canlandırdığı Cahit karakteri hakkında, "Cahit'in kılıbık olduğu yönündeki eleştirisini kabul etmiyorum. Çünkü 'Hooop' dediği yerler de var. Cahit uyumu seven bir adam. Neriman da zeki bir kadın olduğu için dengeyi kuruyorlar" şeklinde konuştu.

Oyunculukta öğrenci kalmak istiyorum
Programda usta oyuncu Bilal İnci'nin torunu olan dizinin saf Nalan'ı Ayçin İnci, "Ailemde herkes oyuncu olduğu için sanırım benim genlerimde de var. Ablam ve halam da oyuncu. Oyunculuğun sonu yok. Gereken emeği sarfetmeye, kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Oyunculukta öğrenci kalmak istiyorum" diye konuştu.

Kemal Sunal'dan sadece bir tane var
Ali Sunal, Yüksel Aytuğ'un "Hangi Ali Sunal'ı seviyorsun? Sinemadaki mi, tiyatrodaki mi?" sorusuna da şöyle yanıt verdi: "Hepsini yaptım, hep ustalarla çalışmaya özen gösterdim. İçlerinde en zor olan komedi aslında. Daha yolun başındayım" şeklinde yanıt verdi. Sunal, Recep İvedik için yapılan 'Yeni Şaban' benzetmesi hakkında da şunları söyledi: "Bir tane Kemal Sunal var, bir tane Şahan Gökbakar, bir tane Cem Yılmaz var. Yeni çıkan birine 'Kemal Sunal baskısı' yapmamak lazım. Herkesin komedi anlayışı çok farklı. Yeni oyuncular bırakalım bu merdivenleri kendileri olarak çıksınlar!"
Haberin fotoğrafları