kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Belmondo 33'lük aşkıyla çok mutlu!

DIŞ HABERLER
26.03.2009
Fransız aktör Jean Paul Belmondo, bir süredir Barbara Gandolfi ile birlikte. Fransız Paris Match dergisine konuşan ünlü çift, "Bizimkisi bir aşk arkadaşlığı" diyor..
Fransız sinemasının en büyük ustalarından Jean Paul Belmondo, uzun süredir ortalarda görünmüyordu. Yeni bir filmle tekrar sinemaya dönen oyuncu, yanında yeni aşkını da ortaya çıkardı! Çift; birlikte mutluluk pozu verdikleri Fransız Paris Match dergisine aşklarını da anlattı. Dergide; iki gece kulübü işleten ve Dubai'de yaşayan İtalyan güzeli Barbara Gandolfi, ilişkisi için "Bu bir aşk arkadaşlığı" diyor. Barbara, hayatına sadece üç erkek girdiğini ve aşık olunca sadık bir eş haline geldiğini de ekliyor.

Bana huzur veriyor
Barbara Gandolfi, bir dönemin yakışıklı ve seksi oyuncusu Belmondo'yla bir süredir Dubai'deki evinde yaşıyor. Mutlu çift, birlikte tropik adaları gezdikleri uzun bir tatile çıktıkları ve bu tatilde birbirlerini çok daha tanıdıklarını söylüyor. Genç kadın, Belmondo'nun oğlu, gelini ve torunlarıyla tanıştığını ve çok iyi anlaştıklarını da sözlerine ekliyor. "Gelecekten hiç söz etmiyoruz" diyen Barbara, sık sık Belmondo'nun Antigua'daki evinde dinlendiklerini söylüyor. Belmondo ise sevgilisi için "Bana huzur veriyor" diyor. Tanıştıkları günü Barbara Gandolfi şöyle anlatıyor: "Bir restoranda yan yana masalardaydık. Gülümsedi ve kur yapmaya başladı. Büyüsüne kapıldım. Ertesi gün yine karşılaştık. Telefon numaraları alındı, bir ortak arkadaşımızın evinde buluşma ayarlandı." Aradaki yaş farkı konusunda Paris Match'ın yönelttiği soruya ise genç kadın "Bildiğim tek şey, kendimi tamamen onun yanında ve onunla hissettiğim. Onun da bana çok yakın olduğunu hissediyorum. Önemli olan da bu" diyor.

Zamana ihtiyaç var
6 yaşında ve 18 aylık iki çocuğu olan Barbara, ekonomik olarak bağımsız ve zengin bir iş kadını olduğunun da altını çiziyor. Belmondo'ya henüz aşık olmadığını, ancak tutkulu bir ilişki yaşadıklarını belirterek ekliyor: "Aşk için zamana ihtiyacımız var."
Haberin fotoğrafları