kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Mart 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Aysun Kayacı; dün yaptığı bir açıklamada para isteyen kişinin Seda Sayan değil, babası olduğunu belirterek; Ben babamın para istediğini söyledim ama savcılıkta iddianameye yanlış girmiş" dedi.

'Para istedi' diyenin alnını karışlarım!

BAŞAK ÇOKAN
26.03.2009
Ekranların iki ünlü ismi Aysun Kayacı ile Seda Sayan arasında çok çekişmeli geçecek gibi görünen bir savaş başladı. Dün Sayan cephesinden yeni bombalar atıldı: Karşında kim var senin? Bu işin sonu sana dar gelecek!..
Aysun Kayacı'nın; yıllardır görüşmediği babası Selahattin Kayacı'nın bir sinema filminde rol alacağını duymasıyla başlayan olaylar adliye koridorlarına taşındı. Her şey 13 Mart'ta başladı. Baba Selahattin Kayacı bir sinema filminde rol alacağını açıkladı ve görüşmediği kızı Aysun Kayacı için, "Sümüklü böcek kabuğundan çıkmış kabuğunu beğenmiyor" açıklaması yaptı. Baba Kayacı'nın bu sözlerine Aysun Kayacı da tepkisiz kalmadı ve babasının kendisini nasıl dövdüğünü dile getirdi.

SEDA SAYAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

AYSUN KAYACI FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

ABD'ye yerleşeceğim
Ardından Selahattin Kayacı, Seda Sayan'ın programına katıldı. Aysun Kayacı babasının ekranda konuşmaya devam etmesine tepkisiz kalmayıp konuyu yorumcuları arasında olduğu 'Haydi Gel Bizimle Ol' adlı programa taşıdı. Kayacı; "Babam alkolik ve şizofrendir. 13 yaşına kadar hayatım karakol ve hastanelerde geçti. Ben rapor aldım, kardeşim rapor aldı annem ancak öyle boşanabildi. Bıktım, ABD'ye yerleşeceğim" sözleriyle ertesi gün, gündeme oturdu. Baba Kayacı ise bir sonraki gün Petek Dinçöz'ün sunduğu 'Arım Balım Peteğim' programındaydı. Aralarında kan bağı olduğu için babasına konuşma yasağı koyamadığından yakınan Kayacı, bu program sonrasında mahkeme emri çıkartmayı başardı. Ve bu nedenle baba Kayacı, Seda Sayan'ın programına ikinci kez katılamadı. Aysun Kayacı, babasının sabahları kalitesiz programlara çıktığını söylemesi üzerine Sayan, 'Haydi Gel Bizimle Ol' programını kastederek, "Dördü yan yana dizilince çok mu kaliteli oluyorlar!" diye yanıt verdi. Bu arada Kayacı babasının telefonda kendisine "Yüzüne kezzap atarım" dediğini ve para istediğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. İddianameye göre; Kayacı, babasını programına çıkarmamak için Sayan'ın kendisinden 50 bin dolar para istediğini öne sürüyordu.

Yasal süreç başlattım

Seda Sayan önceki gün çıkan bu haberler üzerine tam anlamıyla patladı. Dünkü canlı yayında şunları söyledi: "Bu konuda ben de yasal süreç başlattım. Bu işin sonu biraz Aysun'a dar gelecek. Bu iddiaya kargalar bile güler. 'Seda Sayan benden para istedi' diyecek birinin alnını karışlarım. Ben oradan buradan topladığım parayla vergi rekortmeni olmadım. Çete ya da mafya lideri değilim. Anamın ak sütü gibi helal para kazanıyorum. Bu söylediğiniz paraları ben dağıtıyorum. Ne para istemesi!"
Haberin fotoğrafları