kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
19 Mart 2009, Perşembe
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Erdoğan'ı, Erbil'in programına çağırdı

Ali ARASLI / Asim PILGIR- Tuna ÇAM
19.03.2009
Baykal, Başbakan'a bir kez daha düello çağrısı yaptı, ancak bu kez programı Mehmet Ali Erbil'in sunmasını önerdi..
CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Uşak İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde 10 bin kişiye hitap etti. Partisinin il ve ilçe belediye başkan adaylarına destek isteyen Baykal, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha düello çağrısı yaptı. Baykal, Erdoğan'a "Gel televizyona çıkalım. Hatta programı ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yönetsin. Bir tarafında sen otur, diğer tarafında ben" diye seslendi.
AK Parti hükümetinin hiçbir ekonomik soruna çare olmadığını savunan Baykal, "Ben bunları söyleyince kızıyorlar.
Başbakan buraya geldi mi? Gelirse AK Parti döneminde Uşak'ın ne hale düştüğünü Başbakan'a bir anlatın" dedi. Erdoğan'ı bir kez daha düelloya çağıran Baykal, bu kez moderatör koltuğu için sıra dışı bir ismi önerdi. Baykal şöyle konuştu: "Başbakan'a meydana çık diyorum. İşte meydan işte CHP. Meydanı bırak diyorum, gel birlikte televizyona çıkalım. Tarafsız televizyoncular da gelsin. İstersen Uğur Dündar gelsin, Ali Kırca gelsin, Mehmet Ali Birand gelsin.
Ve hatta istersen Türkiye'de çok sevilen bir şovmen, Mehmet Ali Erbil gelsin. Gerçi sen artık Mehmet Ali Erbil'i kabul etmezsin. Çünkü O çıktı, samimi bir şekilde durumu anlattı ve vatandaşı göreve çağırdı."

BURSA KONUŞMASI
Baykal Bursa Fomara Meydanı'nda düzenlenen mitingde de "Bakın Bursa'dan söylüyorum; valileri, genel müdürleri, daire müdürleri, herkes aklını başına alsın. Türkiye'de 'ben sırtımı AKP'ye dayadım' diye kimse güvenmesin. AKP ile gelenler APS ile giderler"' dedi.