kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Anneleri gibi gördüler acıma merhem oldular

17.03.2009
Bu akşam 'Avrupa Yakası'nda Müşfik Kenter'le karı-koca rolünde ekrana gelecek olan Gönül Ülkü Özcan çok mutlu: Gazanfer'le ekibi sevmiştim, sağolsunlar beni 'anne' saydılar..
atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Avrupa Yakası'nda bu akşamdan itibaren iki usta isim yer alacak. Dizinin yeni bölümünde; geçtiğimiz ay yitirdiğimiz Gazanfer Özcan'ın eşi Gönül Ülkü Özcan ve Türk Tiyatrosu'nun duayen ismi Müşfik Kenter ekrana gelecek. Makbule'nin annesi Hamiyet Hala ile babası Tevfik Enişte'yi canlandıracak olan iki usta oyuncu diziye yeni bir soluk getirecek.

GÖNÜL ÜLKÜ ÖZCAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

MÜŞFİK KENTER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

İLK BAŞKA ÜRKTÜM
Geçen hafta başlayan çekimlerde hiç zorlanmadıklarını ve ekibin kendilerine çok sıcak davrandığını belirten ikiliden Müşfik Kenter; "Çok güzel bir ortamda çalışıyoruz, çok hoş insanlar, sevgili insanlar, işini bilen insanlar hepsi" diye konuştu. Karakterler hakkında ipucu vermeyen Kenter "Haftada bir gün çalışacağım sanırım, çünkü benim de derslerim var" dedi. Gönül Ülkü Özcan ise duygularını şöyle anlattı:

* İlk çekim günüm iyi geçti. Aslında ilk başta ben biraz ürkerek gitmiştim. Bazı hatıraları, bazı şeyleri hatırlayıp arkadaşları üzeceğimi zannettim ama hiç öyle olmadı. Çünkü sağolsun çocuklar, çok dikkatli davrandılar bana karşı... O kadar canayakın, o kadar sevecendiler ki, hiç rahatsız olmadım. Elimden geleni yaptım. Memnunum yani...

* Ekibi Gazanfer sayesinde çok iyi tanıyordum. Hepsini de seviyordum. Çok yakın ve sıcak çocuklar. Beni de anneleri gibi tuttular. Çok memnun oldum. Herkese teşekkür ediyorum.

BANA ONUR VERİYOR
*
Gülse Hanım çok güzel bir karakter yazmış bana... Çok severek oynuyorum. Daha da iyi olacağına da inanıyorum. Müşfik Bey'le beraber olmak da onur verici bir şey... Çok iyi olacağını düşünüyorum. Eminim izleyici de beğenecektir!