kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Cem Yılmaz’ın konuk olduğu ‘Var mısın Yok musun?’ büyük reyting almış, günlerce dillerden düşmemişti.

Cem Yılmaz'nın korsanına 'Var mısın Yok musun?'

DEĞER ÖZERGÜN
13.03.2009
Korsancılar sinema sektörünün ardından yüksek reytingli programların da DVD'lerini piyasaya sürmeye başladı. İlk olarak Cem Yılmaz'ın yarışmacı olarak katıldığı 'Var mısın, Yok musun?'un korsan DVD'si tezgahlardaki yerini aldı..
Korsancılar her fırsatı değerlendirmeye başladı. Yıllardır sinema piyasasını ele geçiren korsancılar, şimdi de TV dünyasına gözlerini dikti. Ekranlarda yüksek reyting getiren programları hedef belirleyen korsancılar, ilk adımı da Cem Yılmaz'ın katıldığı 'Var mısın, Yok musun?' programıyla attı. Cem Yılmaz'ın lösemi hastası Elif için yarıştığı 'Var Mısın Yok musun?', yayınlandıktan sonra büyük yankı uyandırmıştı. Herkesi gülmekten kırıp geçiren ve adeta programı bir stand-up şovuna dönüştüren bölüm, günlerce hem gazete ve televizyonlarda geniş yer almış, hem de ünlü yazarların köşelerine konu olmuştu.

KORSANLAR DUYDU
Bu konuda SABAH gazetesi Televizyon Eleştirmeni Yüksel Aytuğ da bir yazı kaleme almış; "Acun ve Cem, Türkiye'yi ayağa kaldıran yılın en komik şov programını, Show TV'den de onay olarak DVD'ye dönüştürsün. Gelirini de lösemi hastası çocukların hayatlarının kurtarılmasında kullansınlar" demişti. Görünen o ki; Aytuğ'un sesini Acun Ilıcalı ve Cem Yılmaz'dan önce korsan satıcılar duydu! Çünkü yüksek reyting alan ve başta youtube olmak üzere sanal alemde büyük ilgi gören bu bölüm DVD olarak piyasada. Aytuğ korsancıların bu girişimiyle ilgili olarak; "Çok çirkin! Belki de pek çok lösemi hastası çocuğun hayatının kurtulmasına, kendi rantları uğruna kast ediyorlar" yorumunu yaptı.

KORSANIMIZ ÇIKMIŞ!
Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı ise 'Var mısın Yok musun?'un korsan DVD'sinin piyasaya sürüldüğünü bildiğini söyledi: "Beni bu durumdan haberdar eden kişi Cem Yılmaz'dı. Beni aradı ve 'Bizim korsan filmimizi piyasaya çıkarmışlar, haberin var mı?' diyerek olayı anlattı." Ilıcalı konuyla ilgili, programının yayınlandığı kanalla da konuşacağını belirterek şunları söyledi:

YASAL İŞLEM BAŞLATACAĞIM
"Bu durum hükümetin kanayan yarası... Benim bu işten mağdur olmam hiç önemli değil. Zaten bakacak olursanız benim bir mağduriyetim de yok. Çünkü ben programımın DVD'sini çıkarmayı düşünmüyordum. 'Cem Yılmaz'lı Var mısın Yok musun' korsan dünyasının en komik versiyonu oldu sanırım. Ama bu işe bir konuda müdahil olmak lazım. Kanalımla da konuşup hemen yasal işlem başlatacağım. Böylesine etikten ve ahlaktan uzak bir oluşumda benim de yer aldığımı gösterircesine, korsan DVD üzerine fotoğrafım ve prodüksyon şirketim yer alıyor. Olayda benim de olduğum gibi kötü bir izlenim yaratmış. Gereken ne ise yapacağım."
Haberin fotoğrafları