kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

İç beni sarhoş dünya

Nedir? Müzik ruhun gıdasıdır. Öyle demişler, ne iyi etmişler. Ben de geçen yazdan beri ruhumun gıdasına geri döndüm. Kendimce yazıyorum, çiziyorum. Şarkılar yapıyorum. Mutlu oluyorum, söylüyorum, söyletiyorum sonra da kendime şaşıyorum. Çok eğleniyorum. Arkadaşlarımla şarkı yazmaya bayılıyorum. Aslında hepsini burada yazmak, size de hikayelerini anlatmak hatta çıkıp avaz avaz söylemek istiyorum ama zamanı var... Zaman zaman, pis zaman! Ve fakat önümüzdeki ay, ilk sözlerim çıkıyor piyasaya. Hande-Ayşe sözleri. Bir sabah ağaçları, uzun yolları aşıp da Hande'ye (Yener) gittim. Evi o kadar uzakta ki, 'bir daha git' deseniz, gidebilir miyim bilmiyorum. Neyse, çok katlı eve varıyoruz. Ooo demek bu dünyada bir anne kahvaltısı var, bir de Hande kahvaltısı... Müthiş mamalar hazırlıyor Hande. Sofrada sohbet koyulaştıktan sonra müzik dinlemeye odasına çıkıyoruz. Aranjörü Erol Temizel' in hazırladığı altyapıları dinletiyor Hande. Ve birine vuruluyorum. "İşte bu Hande! Hadi yazalım" çekiyorum.

YETMEDİ Mİ?
Hande'nin yatağının üzerine kurulup, çaylar börekler eşliğinde bir heyecan 'Sarhoş Dünya'yı yazıyoruz. İşte size 1 Nisan'da çıkacak Hande Yener albümünden Hande- Ayşe'nin 'Sarhoş Dünya'nın sözleri...

Yetmedi mi?
Kılıçlarımızı çektik
Bitmedi mi
Acımızı çektik
Uyutma beni
uyuşturma
Yavaşlatıp da
hızlandırma
Fişi çektim
bağlarımız kopuk
kopuk
Dallandırıp
budaklandırma
Bitti gitti
Sevişemem
sevmeden
Yaşam ölüm
arasında
Gidip gel bir defa
kolaysa
Kolaysa iç beni benim için
Sarhoş dünya
Aşk nefret arasında
Gidip geldim taş koyma
Kolaysa iç beni benim için
Sarhoş dünya


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın