kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
11 Mart 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Oyuncular toplu halde poz verdi.

Güneşi görmek için izdiham yaşandı

Mustafa DERYAHAN
10.03.2009
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı 'Güneşi Gördüm' filminin galası önceki akşam yapıldı. Galaya pek çok ünlü ismin yanısıra; vatan daşlar da yoğun ilgi gösterdi..
Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünü oynadığı 'Güneşi Gördüm' filminin galası önceki akşam yapıldı. Galanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kırmızıgül, filmin duygu yüklü olduğunu belirterek, "Salon da bu nedenle duygu yüklüydü. Hep söylediğim bir şey vardı; oyuncu arkadaşlar bu filmde yüreklerini ortaya koydular'' dedi. Filmin sadece göç değil, toplumsal bir hikaye olduğunu ifade eden Kırmızıgül, "Umarım bu filmde anlatmak istediklerimiz kısa zamanda insanlarımıza ulaşır. Senaryoyu, 75 yaşındaki bir amcanın anlattığı hikayeden yola çıkarak yazdım'' diye konuştu.

MAHSUN KIRMIZIGÜL FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Halaylar çekilecek

Filmde rol alan sanatçılardan Altan Erkekli de bu coşkunun her salonda yaşanacağına emin olduğunu vurgulayarak, "Mahsun'un söylediği gibi barış için halaylar çekilecek. Bu dağların güzelliğini hep beraber göreceğiz'' dedi. Yıldız Kenter ise, ''Film acıydı ama bu sancıyı görmemiz gerekiyor'' şeklinde konuştu. İstinye Park'ta yapılan galaya oyuncuların yanısıra çok sayıda ünlü isim de katıldı. Aşırı kalabalık nedeniyle zaman zaman izdi ham oluştu. Film de rol alan transseksüeller de galadaki yerlerini aldılar. Bir çok ünlü isim, özel olarak hazırlanan salonda yer bulunmadığı için filmi başka bir salonda izlemek zorunda kaldı.
Haberin fotoğrafları