kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
2 Mart 2009, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Genç kızlar hizmet edecek damat adayı eşini seçecek

MUSTAFA KIZIL
01.03.2009
atv'nin yeni yarışması 'Damat Beğendi' bugün başlıyor. Programda, üç genç kız, tüm hünerlerini sergileyecek. Damat adayı ve annesi aralarından en beğendikleri genç kızı gelin olarak seçecek..
atvekranlarında yeni bir yarışma başlıyor: 'Damat Beğendi'... Yarışmaya katılan 3 genç kız mutfaktaki hünerleri ve kişilikleriyle damat adayına ve annesine kendilerini ispatlamaya çalışacak. Dördüncü günün sonunda yapılacak puanlamayla, yarışmayı önde götüren gelin adayı, 41 Cumhuriyet altını kazanacak. Yarışmanın sonunda evlilik kararı alan çift ise muhteşem hediyeler alacak.

Başka oğlum yok
Gelin adaylarının arasından oğluna eş seçecek anne; Ömrüye Sin... 46 yaşında, 3 çocuk annesi olan Ömrüye Hanım, 30 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Oğluna 'Damat Beğendi'den eş bakacak olan Ömrüye Sin kendisinin de görücü usulü evlendiğini belirtiyor. Sin, 'Programın tanıtımlarını gördük ve beraber katılmaya karar verdik. Aslında bu durum görücü usulü evlenmeye benziyor. Ben de görücü usulü evlendim ve çok mutlu bir evliliğim var. Eğer nasipse oğlumda böyle mutlu bir evlilik yaşar" diyor. Gelin adayının kriterlerini de açıklayan Ömrüye Hanım, gelininin sadece oğlunu sevmesinin yetmeyeceğini de söyleyerek '3 günde gelin adaylarını tanımak aslında çok zor. Bana bakacak, bana hizmet edecek. Gerekirse yanımda kalacak bir gelinim olmasını tercih ederim. Bana karşı da sevgi ve saygısı olacak. Benim bir tane oğlum var. Başka bir oğlum yok ki yanına gideyim' diyor.

Emlakçı damat
'Damat Beğendi' yarışmasının damat adayı ise 26 yaşındaki Hakan Sin... Gayrimenkul danışmanlığı yapan Sin, liseyi 9 yıl önce bitirmiş olmasına rağmen bu yıl girdiği üniversite sınavında kazandığı Sakarya Üniversitesi Elektronik Öğretmenliği Bölümü'nde de öğrenci... Bu programda eşini bulmaya çalışacak olan Hakan 'Böyle bir yarışma olduğunu öğrendikten sonra, annemle oturup konuştuk. Annem kızlar arasından bakacak, eğer beğenirse ben de beğeneceğim. Aslında bir anlamda görücü usulü evliliklere benziyor. Zaten annem görücü usulü olsun istiyordu. Biz de burada bir deneyelim dedik' diye konuşuyor.