kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
1 Mart 2009, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Olaylı kavga 2 can aldı

Giriş Saati : 01.03.2009 09:50
Güncelleme : 01.03.2009 16:22
Yeni Haber
Ataşehir'de çıkan kavgada, 2 kişi silahla öldürüldü, 2 kişi de yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Yenisahra Fatih Ceddesi'ndeki bir büfeden çıkan Ferhat A. (28), bu sırada büfeye giren Zafer Aydın (30) ile çarpıştı. Bunun üzerine Fehat A. ve Zafer Aydın arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada olayı gören Aydın'ın kardeşi Oktay Aydın (25) ile arkadaşları Selim Uzun ve Şakir Uzun da kavgaya karıştı.

''Sivil polis'' olduğunu ve kendisinden uzak durmalarını söylediği iddia edilen Ferhat A, belinden tabancasını çıkararak Aydın kardeşler ile Selim ve Şakir Uzun'a ateş açtı.

Olayda, vücutlarının çeşitli yerlerine kurşun isabet eden yaralılardan Zafer Aydın, Selim Uzun ve Şakir Uzun Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma, Oktay Aydın ise Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.

Başından vurulan Zafer Aydın ile göğsünden ağır yaralanan kardeşi Oktay Aydın, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılardan karnından vurulan Şakir Uzun'un hayati tehlikesinin devam ettiği, Selim Uzun'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bu arada, ölen ve yaralananların Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen yakınları ile hastane görevlileri arasında kavga çıktığı ve olaya polisin müdahale ettiği bildirildi.

Gözaltına alınan Ferhat A. polis merkezine götürülürken, olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

ŞÜPHELİ, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Ataşehir'de çıkan kavgada, 2 kişiyi silahla öldürdüğü, 2 kişiyi de yaraladığı iddiasıyla yakalanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Yeni Sahra Fatih Caddesi'ndeki bir büfenin önünde çıkan kavgada Zafer Aydın (29) ve Oktay Aydın'ı (25) öldürdüğü, Şakir Uzun (31) ve Kerim Uzun'u (29) da yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Ferhat A, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

Burada sorgusu yapılan Ferhat A'nın, olayın gerçekleştiği yerdeki büfeye sigara almak için gittiğini, olayda ölen Zafer Aydın ile aralarında tartışma çıktığını söylediği öğrenildi.

İfadesinde, Aydın'ın kardeşi ve arkadaşlarının da kavgaya karışması üzerine silahını çektiğini anlatan Ferhat A'nın, ''kendisini korumak için ateş ettiğini'' söylediği kaydedildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan Ferhat A, daha sonra Kadıköy Adliyesi'ne sevk edildi.

(AA)