kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
AYŞE ÖZYILMAZEL

Bilin hadi paralar nereye gidiyor?

Efendim, gördüğünüz gibi 'Krizdeyiz' programı beni fena sardı. Bakın izleye izleye programdan çıkarttığım notlar: Hadi bil sevgili okur: Ailelerin bütçesinde deprem yaratan iki şey nedir? Cevap: Kadınların kozmetikleri ve dışarıda yemek yemek (Bütçeyi dişi kuş yıkar). Yeni nesil evli çiftlerin çoğu evde yemek yapmak istemiyor. Zaten genç kadınların büyük bir bölümü yemek yapmayı bilmiyor. (Pirinci yıkamadan pilav yapmalar falan... Eyvahlar olsun!) Hatta inanmazsınız evindeki tencerenin yerini bilmeyen kadınlar bile var. Diğer bomba, yeni evlilerde ev işlerinin yüzde 90'ını erkekler yapıyor! Dedim ben size; bu devirde bizim ilişkilerde bir tuhaflık, bir değişiklik, bir dengesizlik var diye. Yakında erkeği istemeye biz gideceğiz. Allah yazdıysa bozsun!

44 tane fincan almış
Öyle saçma harcamalara şahit oluyorsunuz ki programda. Diyelim bir kadının aylık kozmetik harcaması 850 TL. Bir kadın bir kozmetik markasının bağımlısı, markanın logosundan kolye bile yapacak kadar ileri gitmiş. Biri her mevsim modası geçiyor diye perde değiştiriyor. Bir abi, dört ayda bir koltuk takımını değiştirmezse çatlıyor. Birinin evinde 44 tane Türk kahvesi fincanı var. Biraz almış abla... Bir kadının 12 tane kırmızı ojesi var. Olacak şey değil! Ve inanmazsınız, bu insanlar programda toplam 9.90 TL'ye yedi kişiye nefis bir sofra kurmayı becerebiliyor. Ne dersiniz, kağıt kalemi alıp şu gereksiz harcamaları bir kontrol etmeli mi acaba?


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın