kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Jade Goody’nin ölüm gününe kadar medyadan elde edeceği tüm gelir iki oğluna kalacak.

Ölümü de kamera önünde yaşayacak

DIŞ HABERLER
23.02.2009
İngiltere'nin kült BBG yıldızı Jade Goody, kanserden öleceği güne kadar yapılacak çekimler için 1 milyon sterlinlik anlaşma yaptı..
İngiltere'de 7 yıl önce düzenlenen "Biri Bizi Gözetliyor" yarışmasıyla şöhreti yakalayan ve kansere yakalanan Jade Goody (28), son günlerini yaşıyor. Kanserin iç organlarına kadar yayıldığını öğrenen Goody, ölüm gününe kadar yapılacak çekimler için 1 milyon sterlinlik medya anlaşması yaptı. Ayrıca İngiliz televizyonlarında hayatıyla ilgili belgesel ve özel röportajlar da yayınlanacak olan Goody, elde ettiği parayı 2 çocuğu için harcayacak. Ünlü sunucu Jeff Brazier'dan 2003 ve 2004 yıllarında iki erkek çocuk sahibi olan Goody, çocuklarının kendisinden sonra maddi zorluk çekmesini de böylece engellemiş olacak.

ÖLÜM TARİHİNE BAHİS
Goody, geçtiğimiz yıl rahim ağzı kanserine yakalandığını öğrendi. Bir yıldır tedavi gören Jade'in doktorları, genç yıldızın yaşamasından umudu kesti. Doktorların sekiz hafta ömür biçtiği Jade, kadınlara örnek olmak için hastalığının her aşamasını kameralar aracılığıyla izleyicilerle paylaşmaya başladı. Konuşmakta güçlük çeken Goody ayrıca son arzusunun beyaz gelinlik giyip evlenmek olduğunu söyledi. Ve sevgilisiyle evlenerek bu son arzusunu yerine getirdi. Goody'nin son anlarının bu kadar TV'de yer alması etik tartışmalara da neden oluyor. İnternet sitesi "whenwilljadegoodydie.com" Jade Goody'nin ölüm tarihini ve saatini bilene i-Phone 3G hediye edeceğini açıklaması da Goody hakkındaki çılgınlığın ne boyut ulaştığını gözler önüne seriyor.