kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Şubat 2009, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

Eskişehir'de dehşet

CHA
Giriş Saati : 24.02.2009 17:58
Güncelleme : 24.02.2009 22:57
Yeni Haber
Eskişehir'de 6 gündür kayıp olan Gürol Çakırbilgiç'in (41) cesedi toprağa gömülmüş halde bulundu. Çakırbilgiç'in boğazının bıçakla kesilip baltayla kafasının parçalandığı belirlendi.

Alınan bilgilere göre, ortadan kaybolan Gürol Çakırbilgiç'in yakınları durumu polise bildirdi. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ağır Suçlar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Gürol Çakırbilgiç'in zaman zaman içki içmek için buluştuğu çocukluk arkadaşı Veli Kır'ı (41) şüphe üzerine gözaltına aldı. Polisler, Vali Kır'ın Huzur Mahallesi Vadi Sokak'ta oturduğu tek katlı evin önünde bulunan baraka şeklindeki tuvaletin arkasında toprağın birkaç gün önce kazılmış olduğunu tespit etti. Yapılan kazıda boğazı bıçakla kesilen ve kafası baltayla parçalanmış olan Gürol Çakırbilgiç'in cesedi bulundu.

Bir süre önce eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk babası ve sol bacağı ile sol kolu felçli olduğu için malulen işçi emeklisi olan Gürol Çakırbilgiç'in cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gözaltına alınan ve bekar olduğu belirtilen zanlı Veli Kır'ın, emniyetteki sorgusunun tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirildi.

Öte yandan, olayın meydana geldiği mahallenin Muhtarı Refik Özaydın, zanlı Kır ile maktülün çok iyi arkadaş olduklarını, olayı duyunca çok şaşırdığını söyledi.

Zanlının annesi Zeliha Kır ise olaydan bilgisinin olmadığını, cesedin ne zaman evin önüne gömüldüğünü de bilmediğini kaydetti.