kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Sosyetik adaylar ezber bozuyor!

Beşiktaş'ı yönetmeye talip olanlar arasında İstanbul'un elitlerinden de iki isim olunca, seçim kampanyasına ayrı bir renk geldi! Elit adaylar; sokak, çarşı ve pazarlarda yapılan propaganda çalışmalarını lüks restoranlara taşıdı.
Yerel seçimlere yaklaşık bir ay kala adayların propaganda çalışmaları da hız kazandı. Bugünlerde, geceli gündüzlü çalışıp oy toplamaya çalışanlar arasında İstanbul'un elitlerinden de iki isim var. AK Parti'den Sibel Çarmıklı ve MHP'den Cennet Süzer, Beşiktaş'a belediye başkanı olabilmek için ter döküyor. Adaylar elitlerden olunca propaganda mekanları da ona göre oluyor. Örneğin perşembe günü öğle saatlerinde Cennet Süzer'in yine bir propaganda çalışması vardı. Nerede biliyor musunuz? Süzer Plaza'daki dünyaca ünlü İtalyan restoranı Bice'de... Gerçi Bice, Süzer Ailesi'nin ama öyle olmasa da Cennet Hanım yine İstanbul'un en popüler restoranlarından birini seçerdi. Çünkü projelerini anlatıp oy isteyeceği kişiler cemiyet hayatının en ünlü isimleriydi. Onları sıradan bir mekanda toplayıp propaganda yapması düşünülemezdi!

100 OY GARANTİ GÖRÜNÜYOR!

Cennet Süzer'in, Bice'de verdiği öğle yemeğine hem yakın dostları hem de birer seçmen olan yaklaşık 100 kişi katıldı. Beraber yenildi, içildi, sohbet edildi ve sonra propaganda başladı. Cennet Hanım önce dostlarına seçim kampanyası için bastırdığı broşürlerini dağıttı. Sonra da belediye başkanı seçilirse Beşiktaş'ta neler yapacağını, ilçenin sorunlarını nasıl çözeceğini anlattı. Herkes Cennet Hanım'ı can kulağıyla dinledi. Yemekteki ortama bakılırsa Cennet Süzer 100 oyu garantilemiş gibi görünüyor ama bu işler hiç belli olmaz. Seçmenler, oy isteyen adaylara genellikle nezaketen "Oyum size" der ama sandığa gittiğinde gönlündeki adaya oyunu atar!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın