kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Koç kango çalacak Sabancı dans edecek

1995 tarihinde Suna Kıraç önderliğinde kurulan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 23 Şubat'ta muhteşem bir geceye imza atacak. 7-16 yaş grubu çocuklarımıza devlet tarafından verilen temel eğitime katkıda bulunmak için kurulan vakıf, Lütfi Kırdar'da ülkemizin önde gelen işadamlarını, işkadınlarını, müzisyenlerini, gazeteci, yazar, sinema ve tiyatro sanatçılarını aynı sahnede buluşturacak. Daha önce hiç görmediğiniz halleriyle sahneye çıkacak isimler arasında kimler yok ki... Güler Sabancı, Rahmi Koç, Fahir Atakoğlu, Sertab Erener, Kürşat Başar ve Okan Bayülgen'in de aralarından olduğu tam 20 kişi sahneye çıkacak...

Sanatçılar da şaşırtacak
Bence TEGV'in bu gecesine mutlaka gidin, yoksa bakın neler kaçıracaksınız: Rahmi Koç, Afrika kökenli bir müzik aleti olan kango çalacak. Güler Sabancı, Tan Sağtürk ile dans gösterisi sunacak. Kürşat Başar saksafon solo yapacak. Sertab Erener ile Fatih Erkoç da birlikte türkü söyleyecek. Kenan Doğulu da Türk sanat müziği şarkılarıyla renk katacak. Hem TEGV'e destek hem de böyle sürprizlerle dolu bir geceye şahitlik yapmak istiyorsanız, vakit geçirmeden biletlerinizi alın. Bu özel etkinliğin; TEGV'in eğitimde fırsat eşitliğini yakalayamayan çocuklarımıza verdiği eğitim desteğine gelir sağlamanın yanı sıra, uzun süre dillerden düşmeyecek, unutulmaz bir gösteri olacağına eminim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz.
Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Ayrıntılar için lütfen tıklayın