kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Şubat 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Cem Yılmaz: Küpelerim çok güzeldir. Ottoman Diamond diye bir yer var, orada yaptırıyorum. Çok başarılı...

Boş durduğum zaman işe yaramıyor gibiyim!

20.02.2009
"20'li yaşlarım tatilsiz geçti" diyen ünlü komedyen Cem Yılmaz: Bir şey yapmadığım zaman bir işe yaramadığımı düşünüyorum. Bu konuda tedaviye ihtiyacım var galiba!..
Geçtiğimiz hafta 'Var mısın Yok musun?' yarışmasına katılarak, Trabzonlu Okur Ailesi'nin kızları Elif'in tedavisi için 100 bin TL kazanan Cem Yılmaz; "Bir şey yapmadığım zaman hiçbir işe yaramadığımı düşünüyorum. Bu konuda tedaviye ihtiyacım var" dedi. Farklı eleştiriler alan 'A.R.O.G' filminin ardından sakin bir döneme girdiğini belirten ünlü komedyen, InStyle dergisine gündelik hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı.

CEM YILMAZ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


MSN'Lİ BİR DÜNYAM YOK
* Dinlenmek nedir bilmiyorum. Yoğun çalışınca dinlenmeyi erteliyoruz... Şu anda belirgin bir işim yok ama yine de dinlenemiyorum.

*
Çok nadir tatil yaparım. 20'li yaşlarım tatilsiz geçti mesela. Zannedildiği gibi, şöhretin ve ekonomik durumun getirdiği hovardalıklardan fazla faydalandığımı söyleyemem.

* Sıradan bir günümde; eğer ekip olarak bir şey yazmıyorsak, fazla bir şey yapmıyorum. Bilgisayarda müzikle ilgilenirim ama chat ya da MSN'li bir dünyam yok. E-mail'i de sadece haberleşmek için kullanırım.

BİZİM AİLEDE ALAY VARDIR

* Bizim ailede espriler havada uçuşmaz ama kimse kimseye de acımaz. Hemen şakasını çekinmeden patlatır. 'Alay' denilen şey bizde yüksektir. Tabii ki belli terbiye çerçevesinde... Mesela; geçenlerde evde eski bir kaset bulundu. VHS, 89-90'da çekilmiş. Koyduk; babam 'Kapatın şunu', annem, 'Tüh halime bak', abim 'Perişanım' dedi. Herkes kendini yerden yere vurdu. 'Aa ne kadar gençmişim' demedi kimse. Doğrusu bu bana çok eğlenceli geliyor!
Haberin fotoğrafları