kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
20 Şubat 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Yüksel Aytuğ ve ünlü konukları güncel konuların yanı sıra geçmiş anıları da konuştu.

Kendimi fiziksel olarak Kemal Sunal'a benzetirim!

19.02.2009
"Kemal Sunal filmleri ile büyüdüm, ona hep çok güldüm" diyen şarkıcı Linet: Güzel bir kadın değilim ama kendimi fiziksel olarak da Kemal Sunal'a benzetiyorum!..
İsrailli şarkıcı Linet, "Kendimi Kemal Sunal'a benzetiyorum" dedi. Yüksel Aytuğ'un Kanaltürk'te sunduğu 'Medyatik' programına önceki gece; Metin Akpınar, Deniz Çakır ve Cüneyt Arkın'la birlikte konuk olan Linet şunları söyledi:

LİNET FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

AYNI GÜLÜYORUZ
"Kemal Sunal filmleriyle büyüdüm. Ona hep çok güldüm. Gülüşüm ve esprilerimle de kendimi ona benzetiyor ve benzetiliyorum. Bu durumu, kendisini çok sevmeme bağlıyorum." Usta aktör Cüneyt Arkın da gençlik anılarını anlattığı 'Medyatik'te şu açıklamaları yaptı: "Zamanında Avrupa'da George Arkin adıyla çok film çektim. Yahudi bir menajerim vardı o zamanlar. Hatta James Bond rolü bana teklif edildi ama sonradan Türk olduğumu öğrenip, vazgeçtiler."

ÇOK İYİ PARA KAZANDIK
'Papatyam' dizisiyle ekrana dönen Metin Akpınar ise 'Medyatik'te şunları anlattı: "Biz Zeki Alasya'yla birlikte 1967-92 yılları arasında kabare yaptık. Evet, şimdi bu yapılmıyor. Nedeni toplumun kabareye gereksinim duymamasıdır. Zamanında Zeki ve ben kabareden çok iyi para kazandık." Metin Akpınar, son dönemçekilen yerli komedi filmlerine dair de; "Türk mizahı zaman içinde belli evrelerden geçti. Eskiden güldüğümüz şeylerle şu andakiler aynı değil... Ama komedi filmleri yine de sinemanın diğer ürünleri gibi mutlaka sanatsal bir kaygı taşımalı" dedi.
Haberin fotoğrafları