kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
25 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
‘Bugs Bunny on Ice’ şovu, üç yıl önce Hollanda’da başladı ve bugüne kadar tüm Avrupa’yı ve Güney Amerika’yı dolaştı. Ksenia Vavilova ve Jan Weissenbach, gittikleri her yerde büyük-küçük herkesten ilgi gördüklerini söylüyor.

Kurnaz tavşan ve ekibi buzda eğlendiriyor

24.01.2009
'Bugs Bunny on Ice' tüm dünyada milyonlarca çocuğun izlediği, çizgi film karakterlerinin buzda şov yaptığı bir gösteri. 27 Ocak-8 Şubat tarihlerinde, İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena'da Türk çocuklarla buluşacak olan gösterinin baş dansçısı Ksenia Vavilova ve tur menajeri Jan Weissenbach, herkesi eğlenmeye çağırıyor.

Çocuklar en mükemmel izleyici
Ksenia Vavilova:
*
'Bugs Bunny on Ice' ekibine bu yıl katıldım. Bu şovu, diğerlerinden ayıran şey, şovun fikri ve çizgi kahramanlar.

* Bence çocuklar en mükemmel izleyiciler. Çünkü onların verdikleri tepkiler hep çok ilginç oluyor ve algıları çok açık. Bazen çocukların yüksek alkışlarından dolayı müziği duyamadığımız bile oluyor. Buzdaki bütün karakterlere yardım etmeye çalışıyorlar, bu hallerini izlemek çok eğlenceli. Sürekli gösteriye dahil olmaya çalışıyorlar.

* Bu gösteriyi izlediğinizde mutlu olacaksınız. Sadece çizgi kahramanların buzda paten yaptığını görmek bile çok enteresan. Çocuklar, çizgi kahramanları karşılarında görünce çok eğleniyorlar.

* Buz pateni için çok çaba gerekiyor. Bu işe tutkuyla bağlanmak lazım. Hiçbir zaman tam anlamıyla 'ben profesyonelim' diyemiyorsunuz. Çünkü her zaman kendinizi geliştirmek zorundasınız. Hep yeni bir şey öğrenmeye, kendinizi bir adım daha geliştirmeye çabalıyorsunuz. Hep 'Ben artık profesyonel miyim?' diye düşünüyorsunuz. Bu adım adım merdivenleri tırmanmak gibi...

Seyirci karakterlerle kucaklaşıyor
Jan Weissenbach:
*
Gittiğimiz tüm ülkelerde çok güzel tepkilerle karşılaşıyoruz. Çocuklar, Bugs Bunny'yi buz üstünde gördüklerinde çok heyecanlanıyor, mutlu oluyor ve etkileniyorlar.

* Her gösterinin sonunda karakterlerle çocukları buluşturmaya çalışıyoruz. Çocukların, karakterlerin elini sıkmasına, onlarla yakınlaşmasına izin veriyoruz.

* Bu gösteriyi, çocuklar ve içinde hala bir parça çocukluk yaşatan büyüklerin kesinlikle izlemesi gerekiyor.
Haberin fotoğrafları