kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
22 Ocak 2009, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Altınbaş, Belek'te parlayan villalarında golf oynatacak

BÜLENT YOLDAŞ
21.01.2009
Altınbaş Holdig'in ilk gayrimenkul projesi Carat Park Villas 109 villadan oluşuyor, Antalya Belek'de örnek vilların tamamlandığı Carat Park'ta fiyatlar 299 bin euro ile 499 bin euro arasında değişiyor..
Başta enerji, finans, mücevherat ve lojistik sektöründe 30'u aşkın şirketi ile faaliyet gösteren Altınbaş Holding, Antalya Belek'te gerçekleştireceği Carat Park Villas projesiyle gayrimenkul sektörüne adım attı. Nisan 2008'de Alyap adında bir gayrimenkul şirketi kuran Altınbaş Holding, Belek'te 109 villadan oluşacak Carat Park Villas projesine start verdi. Yaklaşık 25 milyon euroluk bir yatırımla hayata geçirilecek olan Carat Park, bölgedeki golf kulüplerinin merkezinde bulunuyor. Dört etaptan oluşacak ve 62 bin 607 m2 alan üzerine inşa edilecek projenin Haziran 2012'de tamamlanması planlanıyor. 290 m2'lik ikiz villalar ile 345 m2 ve 531 m2'lik müstakil, havuzlu üç farklı tip ve büyüklükte 109 villanın bulunduğu projede fiyatlar 299 bin eurodan başlıyor.

Golf konutlarında iddalı
Alyap Genel Müdürü Ömer Süreyya Akbay, bir yıldan bu yana Altınbaş Holding bünyesinde kurumsallaşma, stratejik plan ve proje geliştirme konularına odaklandıklarını belirterek, Carat Park Villas projesi için seçilen Belek'in dünyada yeni keşfedilmiş gayrimenkul pazarlarından biri olduğunu söylüyor. Akbay, Türkiye'nin özellikle de Akdeniz Bölgesi'nin yabancı gayrimenkul yatırımcıları için çok önemli bir durak olduğuna işaret ederek, "Belek, bugün dünya ölçeğinde bir turizm merkezi haline geldi. Projemizi geliştirirken global bir kalite anlayışıyla golf konutlarında iddialı bir marka yaratmayı amaçlıyoruz" dedi.
Haberin fotoğrafları