kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Modada Türk-Yunan işbirliği

Kişiye özel deri çanta, kemer ve aksesuarlarıyla adını duyuran Cenan Abas Sel, Nişantaşı'ndaki showroom'unda Yunanlı modacı Elena Antoniades'e destek daveti verdi. Antoniades, davette yeni koleksiyonunu İstanbul'un elitlerinin beğenisine sundu.
Deri ve moda sektörüyle hiç alakası yokken tesadüfen deri çanta, kemer ve aksesuar işine el atan İstanbul'un elitlerinden Cenan Abas Sel, aldı başını gidiyor. Cenan Hanım'ın CASHHİMİ markasıyla piton, devekuşu, timsah gibi hayvan derilerinden kişiye özel tasarladığı çantalar ve aksesuarlar, kısa sürede giyim kuşamına düşkün elitlerin vazgeçilmezi haline geldi. Bununla da yetinmeyen Cenan Hanım'ın New York ve Los Angeles'ta mağaza açmaya ve dünya jetset'iyle Hollywood starlarına çanta satmaya hazırlandığını duyuyorum. Cenan Abas Sel'in Nişantaşı'ndaki showroom'u perşembe günü elitlerin akınına uğramış durumdaydı.

ORTADOĞU İÇİN ORTAK OLMUŞLAR
Bunun sebebi, Cenan Hanım'ın Yunanlı meslektaşı Elena Antoniades'e destek için verdiği davetti. Yunanistan'ın en tanınmış modacılarından olan Elena Antoniades davette, yeni koleksiyonunu İstanbul'un elitlerinin beğenisine sundu. Davetliler bir yandan Yunanlı modacının kıyafetlerine bakarken bir yandan da CASHHİMİ'nin yeni koleksiyonundan çanta seçti. Bu arada Cenan Hanım ile Elena Hanım arasında dostluğun ötesinde ticari bir iş ortaklığı söz konusuymuş. Cenan Hanım, Ortadoğu ve Avrupa'ya da açılmayı planlıyormuş ve bu iki bölgede Yunanlı Elena ile birlikte hareket edecekmiş.