kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Britney estetiğe doymuyor

16.01.2009
Görüntüsünden bir türlü memnun olmayan ünlü şarkıcı Britney Spears'ın yeniden bıçak altına yatacağı söyleniyor. Defalarca estetik yaptıran Spears, şimdi de burnuna taktı!..
Sapsarı saçlar, incecik bir vücut ve fit bacaklar... Birçok kişi Britney Spears gibi bir vücuda sahip olmanın hayallerini kursa da, genç şarkıcının kendisini hiç beğenmediği ortaya çıktı.

ÇOK ÜZGÜN!
Peş peşe iki doğum yapmasına rağmen, vücudunu toparlayan ünlü şarkıcıya yakın kaynaklar, "Britney göğüslerinden ve kalçalarından hiç memnun değil. Kalkık bir kalçaya ve dik göğüslere sahip olmak için elinden ne geliyorsa yapar. Ayrıca şu sıralar en büyük sıkıntısı burnu. Burnunu yaptırmak istiyor" diyor. Geçtiğimiz yaz aylarında vücudundaki fazla yağlarını aldırdığı söylenen Spears'ın önümüzdeki günlerde yine bıçak altına yatacağı iddia ediliyor. Öte yandan basın sözcüsü aracılığıyla estetik yaptırdığına dair çıkan haberleri yalanlayan Spears'ın Malibu'daki estetik kliniklerinden çıkmadığı konuşuluyor.

TURNE ÖNCESİ BAKIM
Yeni albümü Circus ile kariyerinde başarılı günler yaşayan Britney Spears, önümüzdeki günlerde bir dünya turnesine çıkmaya hazırlanıyor. Turne için birbirinden ünlü modacılarla çalışan ve yeni kostümler diktiren seksi şarkıcının kendisini de bakıma soktuğu söyleniyor. Sıkı bir diyet ve egzersiz programı uygulayan Spears, turne öncesinde bacaklarındaki fazla yağları aldırmak istiyor. Liposuction'dan sonra burun ameliyatı da düşünen Spears, bu önemli operasyon için turnesinin bitmesini bekliyor.
Haberin fotoğrafları