kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
16 Ocak 2009, Cuma
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Başak Sayan Türk oyunculara Hollywood’da şans tanımadı.

Dizideki kadar soğuk ve cesaretli değilim

15.01.2009
'Yaprak Dökümü' dizisinde 'Ceyda'yı oynayan Başak Sayan kendini canlandırdığı karakterle karşılaştırdı: Ben, düzenimi, eşimi, evimi, sahip olduğum yaşamı bir aşk uğruna elimin tersiyle itemem..
Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde her salı günü gerçekleşen 'Park Sohbetleri' nin bu haftaki konuğu 'Yaprak Dökümü' dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Başak Sayan oldu. Alışveriş merkezi ziyaretçilerinin sorularını cevaplayan ünlü oyuncu, kendisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu. 'Yaprak Dökümü' dizisinin oyunculuk hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen Sayan, canlandırdığı Ceyda karakteri ile kendisini kıyasladı: "Ceyda soğuk bir kadın. Ben o kadar soğuk bir insan değilim. Aynı zamanda çok cesaretli. Ben kurmuş olduğum bir düzeni, eşimi, evimi, sahip olduğu yaşamı bir aşk uğruna elimin tersiyle itemem. Bu gerçekten büyük bir cesaret ister."

BAŞAK SAYAN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

Penelope Cruz olmazdı
Sayan, "Türkiye yerine Amerika'da oyunculuk yapsaydınız şu an Hollywood'da nasıl bir konumda olurdunuz?" sorusuna da şu yanıtı verdi: "Eğer Hollywood'da olsaydım şu an Penelope Cruz olmazdı!" Sayan bu esprili cevabının üzerine sözlerine şöyle devam etti: "Biz Türk oyuncular istediğimiz kadar başarılı olalım ama yine de Hollywood'da yıldız olma şansımız yok. Bizim orada olabilmemiz için büyük bir gücümüz olmalı. Büyük prodüksiyon ve arkamızda güçlü bir lobi. Ama buna hiçbir yapımcının ve yönetmenin gücü yok." Sayan yakında bir sinema filminde rol alacağını ve varlıklı bir ailenin asi kızını canlandıracağını da söyledi.