kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
10 yıldır ekranda olmanın kendisine büyük bir avantaj sağladığını belirten Ahmet Çakar, "Kendimi 50 yıldır sunuculuk yapıyormuş gibi hissediyorum" diyor.

Soğukkanlı durmak bilgi kadar önemli!

MUSTAFA KIZIL
06.01.2009
Spor yorumcusu Ahmet Çakar, haftada üç akşam atv'de yayınlanacak bir yarışma için kolları sıvadı. Çakar: Bilgili ve soğukkanlı olan herkes katılabilir..
İddialı programları ve dizileriyle adından söz ettiren atv'ye şimdi de Ahmet Çakar transfer oldu. Çakar, önümüzdeki günlerde 'Ahmet Çakar'la Şansa Bak' isimli programda farklı bir yarışma formatıyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Programda, yarışmacı ile Ahmet Çakar arasında bir gerilim yaşanacak. Format gereği, yarışmacı Çakar ile ödül için pazarlık yaparken, izleyici pazarlık yapılan ödül miktarını görebilecek. Yarışmacı ise bunu bilmeyecek.

İnsan sarrafıyım!
Kendisini insan sarrafı olarak tanımlayan Ahmet Çakar'ın karşısındaki yarışmacılar, bir yandan sorulara doğru yanıt vermek için ter dökerken bir yandan da Çakar'ın önündeki kartların altındaki ödülleri tahmine çalışacak. Yarışmacılar, ödül miktarını artırmak için uğraşacak. Yapımcılığını Erdi Yapım'ın üstlendiği programın formatında Rüyhan Duralı'nın imzası bulunacak. Ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar bu yarışmada, bilgi ve risklerin dışında, psikolojik faktörlerin çok daha önemli olduğunun altını çiziyor: "Riskleri ve psikolojik yönü fazla bir program. Bilgiye ihtiyaç var. Ama soğukkanlılık ve sinir sağlamlığı da gerektiriyor. Yarışmacının benim hareket tarzımı hissetmeye, doğru zarfı ona verip vermediğimi anlamaya ihtiyacı var. İlginç bir program olacak"

Sunuculuğa alıştım
Doktorluk, hakemlik, spor yorumculuğu yapan Çakar, sunuculuk yapmakta zorlanmadığının da altını çiziyor. Çakar konuşmasını şöyle sürdürüyor: "Sunuculuğu hiç yadırgamadım. Ama ilk teklif geldiğinde şaşırdım, zaman geçtikçe de alıştım. Sanki bu işi 50 yıldır yapıyormuşum gibi geliyor."