kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
7 Ocak 2009, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Yarışmacı 500 bin liranın üstünde para kazanabilir

06.01.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Yarışmacı 500 bin liranın üstünde para kazanabilir
Beş yarışmacının katıldığı yarışmada, bilgisayarın seçtiği yarışmacı finalist olacak. Ama diğer yarışmacılar da şanslarını bir diğer yarışmada deneyebilecek. Yani yarışmacı olan herkes bir gün finalist olacak. Yarışmanın seçilen finalisti, Ahmet Çakar'ın bulunduğu masaya oturacak. Ama finalist olmayan yarışmacılar da bulundukları yerden belli zamanlarda yarışmaya müdahale edebilecek.

En küçük ödül 1 TL!
Yarışmada iki tanesi iflas olmak üzere 15 adet zarf bulunacak. En küçük ödül 1 TL, en büyük ödül ise 250 bin TL olacak. Yarışmacı toplamda 500 bin TL üstünde ödül kazanma şansına sahip. Çakar, karşısına oturan yarışmacıya 15 soru soracak. Yarışmacı her bildiği soruya karşılık içinde ödül olan 15 zarftan birini alacak. Yarışmacı zarflarda ne var bilemeyecek ama ekran başındaki milyonlar masanın altındaki kameradan zarfın içinde ne olduğunu görebilecek.

Pazarlık büyük olacak
Yarışmacı soruları cevaplarken eğer Ahmet Çakar izin verirse finalist olamayan yarışmacılar, finaliste yardım edebilecek. Final bölümünde ise Çakar ve finalist yarışmacı önlerindeki kartlar karşılığında pazarlığa başlayacak. Ama finalist pazarlığı kabul etmezse, önündeki zarfların ödülünün toplamını alıp gidebilecek. Ama zarfların herhangi birinden iflas çıkarsa yarışmacı, hiçbir ödül alamadan yarışmaya veda edecek. Bunun için de Ahmet Çakar'ın önündeki zarfların hepsinin açılması gerekecek. Çakar, yarışmacıya kartları takas yapmayı önerebilecek.