kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
6 Ocak 2009, Salı
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat

Gülse'yle kimyada bir sorun olmuş olabilir

05.01.2009
İLİŞKİLİ HABERLER
Gülse'yle kimyada bir sorun olmuş olabilir
* 'Avrupa Yakası'na büyük beklentilerle başlamıştınız ama kısa süre sonra ayrıldınız. Neden olmadı?
Bir kere bana teklif edilen rolle, başladıktan sonra yazılmaya devam edilen rol arasında çok büyük farklar vardı. Ben oraya bambaşka bir karakteri oynamak için geldim ama o karakteri her bölümde değişir durumda görünce, bir oyuncu olarak keyif almadım. Ben keyif almadıktan sonra da o dizinin ne kadar popüler olduğunu falan gözüm görmüyor açıkçası. Keyif almıyorsam, seyirciye de keyif vermiyorsam, o iş benim için anlamını yitiriyor.

* Gülse Birsel'in size haksızlık yaptığını düşünüyor musunuz?
Yoo, öyle bir şey düşünmüyorum. Bu bir iştir, işte aksilikler olur, keyif almıyorsan da gidersin. Bunun için kavga etmeye, tatsızlık çıkarmaya falan da gerek yok.

* Binnur Kaya'yla aynı anda diziye girdiniz ve o Şahika karakteriyle çok konuşuldu. Gülse ona yazdı bana yazmadı diye düşünmediniz mi?
Aslında ben bunun bir iletişim sorunundan kaynaklandığını düşünüyorum. Zannedersem Gülse'yle o sırada çok doğru bir iletişime geçemediğimiz için, doğru bir alışverişimiz olmadığı için belki de kimyada bir sorunumuz olmuştur. Yani bir haksızlık yapıldığını düşünmüyorum.

HER ŞEYİ BIRAKTIM
* Peki diziden ayrıldıktan sonra kendinizi bilinçli olarak mı geri çektiniz?
Evet, geçen yılın mayıs ayından itibaren her şeyi bıraktım. Uzun zamandır yapmak istediğim, tamamlayamadığım, eksik kalan şeyler vardı; onları yaptım. Bir kere üç yıldır aralıksız çalışıyordrum, üç ay boyunca tatil yaptım. Yüksek lisansa geri döndüm, tezim yarım kalmıştı, ona yeniden başladım.