kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
4 Ocak 2009, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Şımarık veletler, mafyadan daha sorunlu

20.12.2008
- Herkes gece kulübüne girebilmeli mi, yoksa yurtdışında birçok özel kulüpte olduğu gibi üyelik sistemi mi olmalı mı?
- Türkiye'de üyelik sistemine inanmıyorum. Yeni dönem beraberinde yeni kültürler, yeni yaşam stilleri getirecek. Yeni dönemden kastım; global krizin yansıması. Herkes her yere girememeli. Cebine parayı koyup, altına son model arabasını ya da babasının arabasını alan insanlar var. Burada parantez açayım, tüm dünyadakinden çok bizim ülkemizde gençlik faşizmi yaşanıyor, lütfen bana 30 yaş altı müşteriler gelmesin, lütfen.

- Mafya mensupları gelebilir mi?
- Mafya kimdir, ben bunu adamın gözüne bakıp anlayamam. Sokağa çıkıp, benim masamda, bana hakkını vererek, efendice oturuyorsa, benim için kişinin statüsü önemli değil. İsterse genel yayın yönetmeni olsun, ister çok ünlü bir yazar olsun, isterse mafya olsun. Bu adamı devlet aramıyorsa ve benim dükkânımda sorun yaratmıyorsa gelebilir. Kişilere statüyü vestiyerde bırakın ve eğlenin diyorum.

- Talep ettiğiniz müşteri profili bu, ama gelenler bu profilde mi?
- Böyle bir şey yok elbette. Türkiye'nin gerçek profili var ve bunu hiçbir zaman göz ardı edemiyorsunuz. Steril bir ortamda yaşamıyoruz, gece hayatında her türden insanla karşılaşabilirsin. Ama bu dünyanın her yerinde var.
Mafya tabir ettiğin, potansiyel tehlike olarak gördüğün insanlar bile gece kulübünde efendice oturup, yemeğini yiyip giderken; pek çok şımarık ailenin, şımarık veletleri onlardan daha büyük sorunlar yaratabiliyor.