kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Cumartesi SABAH  
Gurme
Porsiyonlar da fiyatlar da kallavi
Nişantaşı'nda birkaç ay önce açılan Park Hyatt İstanbul Oteli'nin içinde hizmet veren The Prime restoranda, her çeşit ızgara et ve deniz ürünü yiyebilirsiniz... İrlandalı şefin hazırladığı lezzetli yemeklerin porsiyonları kadar fiyatları da kallavi. Genellikle ağzının tadını bilen kişiler, otellerin restoranlarını tercih etmezler, beş yıldızlı otellerin içinde yer alan restoranlara dudak bükerler. Aslında haksız da sayılmazlar. Çünkü çoğu kez bu tür restoranlarda mutfağın kalitesine fazla titizlik gösterilmez. Oysa Türkiye'de, özellikle İstanbul'da beş yıldızlı otellerin yeme içme kültürümüzün gelişmesine yaptıkları katkıları göz ardı edemeyiz. Hilton Oteli'nin 1955'te hizmete girmesiyle, gerek uluslararası mutfakların bu kentte tanınmasında, gerekse kaliteli servis hizmeti sunan personelin yetişmesinde bu oteller çok önemli rol oynadılar. Geçtiğimiz haftalarda İstanbul, yeni bir lüks otele kavuştu; tarihi Maçka Palas artık Hyatt zincirine bağlı bir otele evsahipliği...