kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
3 Ocak 2009, Cumartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Ünlü aktör günde iki kere 30 dakikalık meditasyon seansları yaparak sakinleştiğini dile getiriyor.

Filmlerde öptüğüm her kadını karımla tanıştırıyorum

02.01.2009
Nicole Kidman ile oynadığı yeni filmi 'Avustralya' ile gündemde olan Hugh Jackman, kendisini 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçen People dergisine konuştu: Rol icabı öptüğüm her kadını eşimle birlikte yemeğe çıkartırım..
Beyazperdede oynadığı 'X-Men' serisi, 'Kod Adı Kılıçbalığı', 'Van Helsing' ve 'Prestij' gibi filmlerle adından başarıyla söz ettiren ünlü aktör Hugh Jackman, özel yaşamı üzerine People dergisine samimi itiraflarda bulundu. Kendisini 2008 yılının 'Yaşayan En Seksi Erkeği' seçen dergiye içini döken ünlü aktör, Deborra Lee ile yaşadığı 12 yıllık mutlu evliliğinin sırlarını da bu röportajda anlattı.

Brad müsait değilmiş!
* 12 Ekim'de 40 yaşıma bastım. 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmek gururumu okşadı. Bu konuda en ilginç tepkiyi eşim verdi. Bana "Bu yıl herhalde Brad Pitt müsait değildi" dedi.
* 20'li yaşlarımdayken aşk hayatımda başarısızlık üzerine başarısızlık yaşardım. 26 yaşındayken Deb'le tanıştık. Üç ayın sonunda ona evlenme teklif ettim. Çocuklarım Oscar, Ava ve eşim hayatta başıma gelen en güzel şey.
* Eşim filmlerimde öpüştüğüm veya seviştiğim kadınları asla kıskanmaz. Senaryo elime geldiği anda bana eşlik edecek başroldeki aktris ve eşimle birlikte yemeğe çıkar, onların kaynaşmasını sağlarım. Hatta bir keresinde Meg Ryan'la 'Kate&Leopold' adlı bir film çekiyorduk. Onu eşimle tanıştırdığım akşam bizim evlilik yıldönümümüzdü ve üçümüz birlikte kutladık.
* Kadınlar en çok gülüşümü beğendiklerini söylüyor. Rol arkadaşlarımın çoğundan da aynı şeyi duydum.
* Kızım doğana kadar geceleri çıplak uyumayı severdim ama artık evimizde yatılı bir dadı kalıyor ve bu özgürlüğümü yaşayamıyorum.