kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
24 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Emlak Çocuk Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Banks, Oval Ofis'te Harper's Bazaar dergisine poz verdi.

Tyra Banks Michelle Obama rolüne büründü

23.12.2008
Tyra Banks, Harper's Bazaar dergisi için First Lady Obama rolüne büründü. Dergiye Obamalar'a olan hayranlığını anlatan ünlü model, Oval Ofis'teki halleriyle Michelle Obama'yı aratmadı..
Amerikan başkanlık seçimleri süresince en az başkan adayları kadar First Lady adayları da konuşuldu. Seçimden zaferle çıkan Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, hem seçim kampanyası süresince hem de seçim sonrasında ilgi odağı oldu. Bu ilgiden yola çıkarak Harper's Bazaar dergisi de aralık sayısında ünlü model Tyra Banks'i First Lady Obama rolüne soktu.

FİRST LADY FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

MICHELLE'İN KATKISI ÇOK BÜYÜK

Michelle Obama rolüne bürünmeyi gerçek üstü bir deneyim olarak tanımlayan Banks bir de itirafta bulundu: "20'li yaşlarımdayken bir prenses olmanın hayalini kuruyordum. Fakat bunu yapabilmek için biriyle evlenmek zorunda kalmak istemiyordum! Elbette First Lady'liği prenseslik gibi görmüyorum, yani biriyle evlenilerek elde edilecek bir şey değil..."

DELİRDİM!
First Lady olmanın büyük bir sorumluluğu da beraberinde getirdiğini belirten Banks, şunları söyledi: "Barack Obama'nın başkan olması, ikisinin de başkan olması demek, çünkü Michelle en başından beri onunlaydı. Michelle olmasa, Obama bu noktada olamazdı. First Lady olmak sadece başkanın eşi olmak demek değil, kumandayı ele almak ve gerçek bir vizyona sahip olmak demek." Banks, Obama'nın ABD'nin ilk siyah başkanı olmasıyla ilgili olarak da şöyle konuştu: "Barack başkan adaylığını kazanınca avaz avaz bağırmaya başladım. Aklıma gelen kim varsa aradım; herkes benimle bir deliyle konuşurmuş gibi konuşuyordu. Bana, 'Daha başkan olmadı,' diyorlardı ama ben, 'Evet, kazandı çünkü buraya kadar gelebilmesi bile yeter' diyordum."
Haberin fotoğrafları