kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
14 Aralık 2008, Pazar
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Çizerler
Sabah Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Buzz
 
24 Saat
24 Saat
Günaydın  
BÜLENT CANKURT

Son yılların en çılgın düğünü

Cemil İpekçi'nin yeğeni Can İpekçi ile Neslihan Altınok, Moda Deniz Kulübü'nde son yılların en 'çılgın' düğünüyle evlendi. Gelinin 'mini elbisesiyle' pistten inmediği düğün sabaha kadar sürdü.
Bayramdan hemen önce Moda Deniz Kulübü'nde bir düğün oldu ki, ben son yıllarda bu kadar renkli, bu kadar eğlenceli, bu kadar çılgın bir düğün görmedim! Bu bir düğüne imza atan çift, Cemil İpekçi'nin yeğeni Can İpekçi ile modelist Neslihan Altınok'tu. Gelin Neslihan Hanım'ın Swarovski taş merakı, salon ve masa süslemesine de yansıyınca ortaya ışıl ışıl bir mekan çıkmıştı. Böyle ışıltılı bir salondaki düğünün davetlileri de çok şıktı. E, ne de olsa her iki taraf da moda ile ilintili. Gelinliğin ne kadar şık olduğunu söylememe bile gerek yok sanırım. Tahmin edebileceğiniz gibi gelinliği Cemil İpekçi dikmişti. Kabarık ve uzun etekli gelinlik, gecenin ilerleyen saatlerinde sade ve şık mini bir elbiseye dönüştü. Damadın smokininde de yine Cemil İpekçi imzası vardı.

GELİNLİK MİNİ ELBİSEYE DÖNDÜ GENÇ KIZLAR PERUK TAKTI
Lig TV'de program yapan ve fanatik Galatasaraylı olan damat Can İpekçi'nin nikah şahitliğini Adnan Polat ile Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka yaptı. Gelinin şahitleri ise Ceylan Tekin, Erol Türker ve Mete Özaral'dı. 250 davetlinin katıldığı düğünde, nikahtan sonra eğlence başladı ve neredeyse sabaha kadar sürdü. Gecenin en çok eğlenenleri ise gelin ve damattı. Birbirlerine şarkılar söylediler, dans ettiler, oynadılar. Gelin çiçeğini atma seremonisi ise görülmeye değerdi doğrusu. Gelinin bekar kız arkadaşları başlarına peruk takıp yerlerini aldı, gelin arkasını dönüp çiçeği fırlattı. Bu arada çok renkli görüntüler ortaya çıktı. İçlerinde, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlünün de bulunduğu bu 'çılgın' düğünden sabaha karşı çıkan herkesin üzerinde bir yorgunluk ama yüzlerinde mutluluk vardı!!!