kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
15 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Gani Müjde ailesiyle yaptığı Amerika tatilinden neşeli döndü.

Bayram tatili bitti ünlüler havalimanına akın etti

Mustafa DERYAHAN-Öner ÖNGÜN
14.12.2008
Bayramı fırsat bilip tatil yapanlar hafta sonu İstanbul'a döndü. Havalimanında gazetecilere poz veren ünlü isimler nerede tatil yaptıklarını söylemekten kaçındı..
Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler hafta sonu birer birer İstanbul'a döndü. Bayram tatilini Amerika'da, eşi Belma Canciğer, çocukları Arda ve Ece Su ile geçiren Gani Müjde esprileri ile dikkat çekti. Eski manken Sinem Güven de eşi Murat Ersönmez ile Amerika'dan döndü.

SAKALLI ERKAN MUMCU
Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile üç aylık hamile eşi Fatoş Sarıgül'ün yanısıra Osman-Zeynep Çarmıklı ve Kenan-Sylvia Magripli de tatillerini Paris'te geçiren çiftler arasındaydı. Geçen ekim ayındaki seçimlerde ANAP Genel Başkanlığı'ndan çekilen Erkan Mumcu da oğlu Mehmet Ali ile birlikte Londra uçağından indi. Sakal bıraktığı gözlenen Erkan Mumcu soruları yanıtsız bıraktı.

OKAN YİNE SİNİRLİYDİ
Almanya uçağından inen Tülin Şahin tatil değil iş için gittiğini söyledi. 29 yaşına giren Şahin, doğum gününü de uçakta hosteslerle birlikte kutladığını anlattı. Yanında sevgilisi Şirin Ediger olmayan Bayülgen, Berlin uçağından indi. Bayülgen'in sinirli tavırları dikkat çekti. Harun Tan-Ebru Şallı ve oğulları Beren, Ayça Dinçkök ile sevgilisi Serhat Demiral, Tansa Mermerci ve oğlu Sinan, Oya Aydoğan, Tuğba Özay, Metin-Hülya Aşık gibi isimler de havalimanında objektiflere takıldı.
Haberin fotoğrafları