kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
10 Aralık 2008, Çarşamba
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Dizide İris'in genç halini Nazlı Ceren Argon, yaşlı halini ise Suna Selen oynuyor.

Sokakta 'Cadı' diye bağırıyorlar

Hayati GÖK - MAGAZİN
09.12.2008
atv'nin fantastik dizi filmi "Kayıp Prenses"te kötü karakter "İris"i oynayan Nazlı Ceren Argon "Sokakta gören çocuklar 'Cadı' diye bağırıyor. Demek ki iyi bir oyuncuyum" dedi..
atv'nin sevilen dizisi "Kayıp Prenses"te kötü "İris" karakteriyle dikkat çeken Nazlı Ceren Argon, 1983 Ankara doğumlu... 1.5 yıldır İstanbul'da yaşayan oyuncu, İris ile kötü karakter tekliflerinin artığını belirtti. Aslında İris'in kötü olmadığını söyleyen Argon "Güzelliğin gelip geçici olduğunu düşünüyorum. Güzellik peşinde koşan bir insan olmadım" dedi.

* İris neden bu kadar kötü?
İris aslında kötü değil; hırslı... Parayı ve güzelliği seviyor. Etrafındaki insanlara kötü geliyor. Kendi içinde iyi olanları kendine isteyen bir insan. Normal hayatta da böyle insanlarla çok fazla karşılaştığımız bir karakter. Normal hayatta ortalık İris'ten geçilmiyor.

* Karakteriniz ne zaman kötülüğü bırakacak?
İris diziyi taşıyan karakter. Hayatınız boyunca iyi bir şeye âşık oldunuz mu? Kötüysen iyiyi beğenirsin, iyiysen kötüyü; bu böyle bir şey. İris iyi olursa bu dizinin sonu gelmiş demektir. Bence iyi olmamalı; böyle devam etmeli ki iyinin kıymeti artsın.

EROL TAŞ ÖRNEK OLDU
* Dizilerde kötü karakterler hep öne çıkar ama sert tepkiler alır... Size de böyle tepkiler geldi mi?
Evet hem de çok. Sokakta yürürken "cadı" diye bağıranlar oluyor. Çocuklar bağırıyor, anneleri özür diliyor. Ama bu benim astarım. Rahmetli Erol Taş "Yolda giderken kafanıza taş atıyorlar. Buna nasıl dayanıyorsunuz" diye sorulduğu zaman "Onlar benim Oscar parçaçıklarım" dermiş. Eğer insanları kötü olduğunuza inandırabiliyorsanız ne kadar güzel. Demek ki bir şeyleri başarabiliyorum demektir.