kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
8 Aralık 2008, Pazartesi
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Erdoğan çiftinin geçen ay konutta ağırladığı Aliyev çiftinin kızı 2 yıllık evli.

Torun diplomasisi

Bülent AYDEMİR /ANKARA
07.12.2008
Başbakan Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, ABD'de ikiz torunları dünyaya gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyev'i kutladı..
Başbakan Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ABD'de ikiz torunları dünyaya gelen Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile eşi Mihriban Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in kızı Leyla Aliyev, iki yıl önce işadamı Emin Agalarova ile evlendi. Leyla-Emin Agalarova çiftinin 1 Aralık'ta ABD'de ikiz erkek çocukları dünyaya geldi. İlham Aliyev ile eşi Mihriban Aliyev ikiz torunlarını görmek üzere ABD'ye gitti. Erdoğan, Aliyev ailesinin bu mutlu haberini alınca özel dostlukları bulunan İlham Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti. Eşzamanlı olarak Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Azerbaycan First Lady'si Mihriban Aliyev'i telefonla arayarak tebrik etti. İkiz bebeklerin sağlık durumlarını soran Erdoğan çifti, çocuklara aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dileklerini iletti. İkiz bebeklere henüz isimlerinin konulmadığı öğrenildi.

YAŞGÜNÜ TELEFONU
Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev aralarında özel dostluk bulunan Başbakan Erdoğan'ı 26 Şubat'ta arayarak doğum gününü kutlamıştı. Mihriban Aliyev de Azerbaycan'daki kadın kongresine Emine Erdoğan'ı özel olarak davet etmişti.
Haberin fotoğrafları