kapat
Anasayfa
|
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
27 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Günaydın Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Günaydın Cuma Cumartesi Pazar Emlak Buzz
 
24 Saat
24 Saat

Hayattan ilham alıp mobilyayı baştan yorumladılar

25.11.2008
Farklı yaşam tarzları, rutinden uzaklaşma hevesi, kişiliğini yaşadığı yere yansıtma arzusu ve hayaller... Artık bir evin içinde bu sayılanların hepsini görmek, yaşamak, hissetmek mümkün. Bu yüzdendir ki tasarımcılar da bu argümanlardan ilham alıyor, çizgilerine hayat veriyor, hayatın içine katıyor...

Örtüsü kendinden
The Grand Illusion isimli model el yapımı. Masanın üzerinde örtü varmış hissi veren tasarım kıvrık materyallerle sihirli ve şaşırtıcı bir aklın ürünü. Modern mimariyi sevenler için değişik bir alternatif.

Vampirlerden ilham aldı
İsviçreli tasarımcı John Hofgartner'ın dizaynı The Sofabox, açıldığında hem modern hem de klasik odalarda rahatlıkla kullanılabilecek bir koltuk. Tek ürkütücü yanı vampirlerin sabahları uyumak için kullandığı tabutu andırıyor olması. Cesareti olanlar için. .

Evimize hoşgeldiniz
Yalnız değilsiniz. Artık her kapı açışınızda elinizi sıkan bir dostunuz var. En azından tasarımcılar bu noktadan yola çıkarak bu kapı kolunu üretti.

Cebinizden düşenlere dikkat
Andrea Fino ve Samanta Snidaro'nun Sand&Birch Luxury Design firması için tasarladığı kadife koltuk poliüretan katmanlarla tahta kalıplar üzerine şekillendirildi. Ama tasarımcılar kullanışı bir kenara bırakmış görünüyorlar. Koltukta otururken cebinizden düşenleri aramanız işten bile değil...

Küçük bir dokunuş
King of Siam isimli modelde iki farklı raf birbirine geçirilmiş. Kitaplarınızı ve küçük eşyanızı farklı bir şekilde görmek isterseniz sıkıldığınız görüntüden uzaklaşmak için iyi bir alternatif.
Haberin fotoğrafları