kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Seyfulislam İnan, Maliye Bakanlığı’nın gönderdiği haciz işlemiyle ilgili mektubu gösterdi. İnan, "Bu nasıl adalet" diyerek isyan etti.

8 yıldır mühürlü villaya bir de haciz geldi

Deniz DERİN - İSTANBUL
17.11.2008
Hizbullah liderinin öldürüldüğü villanın sahibi, mühürlü evi 8 yıldır geri alamadı. Eve vergi borcu nedeniyle haciz geldi..
Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu'nun öldürüldüğü İstanbul Beykoz'daki villanın sahibi sekiz yıldır mühürlü olan evini devletten geri alamadığı gibi, emlak vergisi ödenmediği için villayla ilgili haciz işlemi başlatıldı. Beş çocuk annesi Miyaser İnan, Tarsus'ta 12 yıl marketçilik yaparak biriktirdiği parayla 1999'da Beykoz Kavacık Mahallesi Mühendis sokaktaki evi satın aldı. Çocukları ile birlikte kirada oturan anne İnan, yeni aldığı evini tanımadığı Hizbullah lideri Hüseyin Velioğlu'na kiraya verdi. Velioğlu 3 ay sonra televizyonlarda canlı yayınlanan çatışmada öldü. İnan'ın evi mühürlendi.

"CEZALANDIRILIYORUZ"
İnan ve oğlu Seyfulislam İnan evlerini geri almak için resmi kurumlara müracaat etti. Ancak bugüne kadar olumlu bir cevap alamadı. Seyfulislam İnan, iki ay önce Maliye Bakanlığı'ndan bir mektup aldıklarını söyleyerek, "Şimdi kullanmadığımız bir ev için, biriken 8 yıllık vergi borcunun karşılığında eve haciz getirdiler ve satışa çıkaracaklar. Dava açacağım" dedi. Anne İnan, "Evi kiralayan kişinin adli sicil kaydına mı bakayım? Hiçbir suçumuz olmadığı halde sırf evimizi kiraya verdiğimiz şahısların kimliğinden dolayı cezalandırılıyoruz" diye konuştu.