kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
18 Kasım 2008, Salı
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat
Özgür Soylu

Sevdiğinden önce Karşıyaka gelirdi

Fatih ŞENDİL-Rıdvan KÖRPE / SABAH
17.11.2008
Bandırma'ya maça giderken mola yerindeki tartışmada pompalıyla vurulan gencin kavgayı ayırırken öldüğü iddia edildi. Yakınları: "Tek hayali Karşıyaka'nın birinci lige çıkması, sonra sevdiğiyle evlenmekti."..
Beko Basketbol Ligi'nde, önceki gün Bandırma'da oynanan Banvitspor-Pınar Karşıyaka maçına giderken mola verdikleri dinlenme tesisinde çıkan kavga sonucu pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgür Soylu'nun maça gideceğini ailesine söylemediği ortaya çıktı. Celal Bayar Üniversitesi sınavlarına hazırlanırken, tanıştığı kız arkadaşı B. ile uzun süren bir arkadaşlık içinde olan Özgür Soylu'nun, adeta bir Karşıyaka âşığı olduğunu belirten yakınları şunları söyledi: "Bize hep Karşıyaka'nın askeri olduğunu KSK'yı hep birinci ligde görmeyi istediğini söylerdi. En büyük ikinci hayali ise kız arkadaşı B. ile evlenmekti. Okulum biter bitmez kız arkadaşımla evleneceğim deyip hayal kurardı." Soylu'nun ölümü ile birlikte de kız arkadaşı B.'nin sinir krizi geçirdiği öğrenildi.

POLİS OKULUNA SALDIRDILAR
Bu arada olayın detayları da ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre, daha otobüsteyken olay başladı, Akaryakıt istasyonunda mola verip vermeme konusunda tartışmaya başlayan taraftar grubu, otobüs istasyonda durduktan sonra kavgaya başladı. İddiaya göre istasyonun diğer işletmecilerinden Ertuğ Gündüz, gruba lavaboları kullanamayacaklarını söyleyince, saldırıya uğradı. Grubun elinden kurtulan Gündüz, pompalı tüfeği aldı. Bu sırada ateş alan silahtan çıkan kurşun Özgür'ün sol karın boşluğuna isabet etti. İşletmeciler yolun karşısına koşup Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'na sığındı. Polislerin uyarı atışı yapmaları üzerine taraftarlar nizamiye görevlisi iki polise ellerindeki kürek ve sopalarla saldırdı. Ancak grup içeriye giremedi. Çılgına dönen grup istasyonu yerle bir etti. Bünyamin Gündüz'e ait olduğu belirtilen aracı kırıp döktü.
Haberin fotoğrafları