kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
13 Kasım 2008, Perşembe
Sabah
 
Haberler Spor Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Magazin Sağlık Televizyon Yazarlar Kültür Sanat
 
24 Saat
24 Saat
Mustafa Erdoğan, Anadolu Ateşi olarak Aile İçi Şiddet Kampanyası'na destek olduklarını, 'Troya' için kesilen her biletten 1 YTL'nin de bu kampanyaya aktarıldığını söyledi.

Atatürk'e olan borcumuzu bir Türkiye müzikali ile ödeyeceğim!

İlker GEZİCİ/MAGAZİN
12.11.2008
Genel Sanat Yönetmenliğini Mustafa Erdoğan'ın yaptığı Anadolu Ateşi'nin ritimleriyle hayat bulan 'Troya' adlı oyun, yarından itibaren İstanbul Gösteri Merkezi'nde yeniden sanatseverlerle buluşacak. Bugüne dek yaklaşık 250 bin seyirciye ulaşan gösteri, İstanbul'dan sonra yurtdışı turnesine çıkacak. Projenin dününe, bugüne ve yarınına ilişkin bir basın toplantısı düzenleyen Mustafa Erdoğan, yurtdışı turnesinin Romanya, Dubai ve Mısır'daki Giza Piramitleri'ni kapsadığını söyledi.

REKOR KIRDIK
Anadolu Ateşi'nin bugüne dek yaklaşık 60 ülkede gösteri yaparak bir rekora imza attığını belirten Erdoğan; yakında İzmir, Anadolu ve yurtdışında Anadolu Ateşi Sanat Akademileri açacaklarını dile getirdi. En büyük hayalinin bir Türkiye müzikali yapmak olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

ATA DANS EDECEK!
"2010 Kültür Başkenti İstanbul için birçok proje yürütüyoruz. Benim hayalim; bir Türkiye müzikali sahnelemek. Bu; 800 sene önceki İstanbul'u da kapsayacak bir eser olacak... Atatürk'e borçluyuz. Kendisi, Türkiye'nin ilk dans öğretmeni ve dansı yaygınlaştırmayı amaçlayan bir lider. Onu İstanbul'da dans ederken göstermeyi çok isterim."
Haberin fotoğrafları