kapat
E-gazete
|
Sarı Sayfalar
|
Arşiv
|
Üye Ol
|
Üye Girişi
|
Okur Temsilcisi
|
English
|
Kırmızı Alarm
  
26 Ekim 2008, Pazar
Sabah
 
Spor Günaydın Ekler Dosyalar Servisler Multimedya Astroloji Kültür-Sanat İşte İnsan Çocuk Kulübü Yazarlar Çizerler
Gündem Siyaset Ekonomi Yaşam Dünya Teknoloji Turizm Otomobil
 
24 Saat
24 Saat

MHP yerel seçimleri görüştü

Giriş Saati : 26.10.2008 14:45
Güncelleme : 26.10.2008 19:18
Yeni Haber
MHP, yerel seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Ankara Kızılcahamam'da Genel Başkan Devlet Bahçeli başkanlığındaki il başkanları toplantısında, gelecek yıl yapılacak yerel seçimler ele alındı.

MHP'nin Kızılcahamam'da 25-26 Ekim tarihlerinde Patalya Otel'de yapılan İl Başkanları toplantısında 29 Mart 2009'da yapılacak yerel yönetim seçimleri görüşüldü. Toplantıyla ilgili MHP'den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: ''Toplantının açılışında Genel Başkan Bahçeli, Türkiye'nin gündeminde bulunan önemli konular hakkında değerlendirmeler yapmış, 29 Mart 2009'da yapılacak seçimlerin ülkemiz, demokrasimiz ve MHP açısından büyük önemine değinmiştir. Daha sonra yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, Türkiye'de yerel yönetimlerin özellikleri, yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları hakkında düşüncelerini ifade etmiş, seçime yönelik dikkat edilmesi ve yerine getirilmesinde yarar olabilecek konulara il başkanlarının dikkatini çekmiştir.

Seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal ise seçimler için önemli olan konuları gündeme getirip, yapılması gereken çalışmalar ve dikkat edilmesi gerekli hususları ifade etmiştir. Söz alan il başkanları, önümüzdeki yerel yönetim seçimlerinin önemine değinmiş, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vermişler ve aday belirlenmesi çalışmalarına yaklaşımlarını ve vardıkları aşamayı dile getirmişlerdir. İki gün süren toplantının sonunda il başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın seçimlere büyük bir inanç ve moral ile hazırlandıkları, toplumun bütün kesimlerini kucaklayarak başarıya ulaşmak konusunda kararlı oldukları görülmüştür.''

(CİHAN)